Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima brojne talente

Sjećate li se Marina iz Big Brothera? Sada je zvijezda TikToka i u jednom danu je dobio 150.000 pratitelja

Big Brother
Foto: RTL
1/7
18.01.2022.
u 18:00

Marin Novaković otkrio je kako je počeo snimati videa za ovu društvenu mrežu i otkrio je može li se zaraditi od toga.

Bivši natjecatelj reality showa Big Brother Marin Novaković postao je prava zvijezda na društvenoj mreži TikTok. Kada se prijavljivao u RTL-ov reality istaknuo je kako smatra da je bolji od drugih po svojim brojnim talentima, poput plesa, pjevanja i glume. Te svoje kvalitete sada je mudro je iskoristio na ovoj društvenoj platformi na kojoj zasad ima oko 300 tisuća pratitelja i za RTL je objasnio kada je odlučio otvoriti profil na Tik Toku i je li se nadao ovakvom uspjeh te objašnjava može li se zaraditi od ovoga i koliko vremena ulaže u snimanje pojedinog videa.

- Trudim se da mi svaki dan bude dobro iskorišten. Budim se oko 9 sati. Ujutro otiđem u teretanu, doručkujem, pogledam što ima u virtualnom svijetu, većinom svaki dan snimim video za TikTok. Nakon toga idem na posao kao i svi drugi ljudi - jer mora se od nečega živjeti dok se ne ostvariš u onome što želiš. Posao mi je fleksibilan, radim koliko želim i hoću, tako da mi je to super trenutno. Također, pohađam satove pjevanja. I navečer dođem kući, večeram, pogledam neku seriju ili se družim s prijateljima. Idem spavati dosta rano, jer moram imati dobar san da bih funkcionirao. Sve u svemu, zabavno mi je. - rekao je Marin za RTL. Najveći broj pratitelja njih čak 150 tisuća dobio je nakon što je objavio set glumačkih videosnimaka na engleskom. 

Osvrnuo se i na zaradu od objava i rekao: U Hrvatskoj i na Balkanu koliko znam ne zarađuje se još od samih pregleda kao što je to slučaj, recimo, u Americi. Ovdje se može zaraditi preko razno raznih brendova koji ti se jave ako žele suradnju s tobom. Nadam se da će uskoro uvesti i naplatu pregleda kako bi što prije postao milijunaš. 

 

@itsmarinofficial Koje ste vi dijete?? 🤭🤣 #fyp #foryou #foryoupage #viral #balkan #itsmarinofficial ♬ original sound - MARIN 🔥🎵

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije