Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENA HRVATICA

Više se ne skrivaju! Fani Stipković i slavni nogometaš snimljeni u romantičnom izlasku

Fani Stipković i Fernando Hierro
Foto: Profimedia
1/11
18.01.2022.
u 09:20

Naša novinarka i Fernando Hierro izašli su na večeru u Madrifu, a tamo su ih snimili paparazzi

Mediji su proteklih mjeseci pisali kako je naša novinarka Fani Stipković (39) u vezi s bivšim nogometašem Reala Fernandom Hierrom (53), a sada je objavljena i njihova prva zajednička fotografija, nakon što su ih paparazzi snimili prilikom izlaska na večeru u Madridu. 

Fani je u društvu Fernanda i njegova sina Alvara Ruiza (29) provela božićne blagdane, a fotografije je objavila na društvenim mrežama. Podsjetimo, Fani već godinama živi u Madridu gdje radi kao novinarka, a iza Fernanda je brak sa Sonijom Ruiz od koje se rastao 2019. godine i s kojom ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Bivši izbornik španjolske reprezentacije više je puta kazao kako je s bivšom suprugom ostao u dobrim odnosima.

– Ona će uvijek biti majka moje djece. Imamo dobar tretman – rekao je u jednom razgovoru Hierro.

Unatoč golemoj popularnosti u domovini, bivši nogometaš privatni je život oduvijek držao dalje od očiju javnosti, no unatoč diskreciji španjolskim medijima nije promaknuo novi zvjezdani par. 

– Žena koja ga je osvojila spektakularna je novinarka koja s Fernandom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirale su je brojne sportske zvijezde. Ljubiteljica je životinja, trenira i živi zdrav život – pisali su španjolski mediji.

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji 'Glumačko ostvarenje godine' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Dokman
Dokman
11:56 18.01.2022.

Naporno je radila za to godinama. Inače za koga radi kao novinarka?

AR
arni63
10:01 18.01.2022.

je je zaljubljena,u njegov novčanik

JM
Jmjm
11:35 18.01.2022.

Cura vec ima i sina 29g,sve u racunu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije