Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala u kockarnici

Nakon glasina da je zavela poznatog sportaša Neda Ukraden javila se iz Amerike: 'Pozdrav iz Las Vegasa'

Foto: Instagram
1/5
18.01.2022.
u 10:18

"Divna kao uvijek", "Zgodnica", "Bomba", nizali su se komplimenti na račun legendarne pjevačice koja u posljednje vrijeme pažnju javnosti plijeni i svojim ljubavnim životom.

Pjevačica Neda Ukraden (71) trenutno se nalazi na američkoj turneji koju je ranije najavila svojim pratiteljima. Nakon Chicaga i Phoenixa obožavateljima se javila i iz Las Vegasa. 

- Pozdrav iz Las Vegasa! - napisala je kratko u opisu fotografije na kojoj besprijekorno sređena pozira unutar jedne od mnogobrojnih kockarnica po kojima je Vegas poznat. "Divna kao uvijek", "Zgodnica", "Bomba", nizali su se komplimenti na račun legendarne pjevačice koja u posljednje vrijeme pažnju javnosti plijeni i svojim ljubavnim životom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Naime, krajem prošle godine srpski mediji raspisali su se da je Neda zavela Zorana Moku Slavnića (72), jednog od najpoznatijih košarkaša bivše države. Neda i Moka upoznali su se na nesvakidašnji način. Prošlog ljeta Ukraden je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji gdje je otkrila da je savršen tip njezina muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan muškarac. Uslijedio je poziv koji se ne odbija, što nije očekivala.

S druge strane žice bio je Moka, koji je javnosti poznat kao beogradski šmeker i mangup koji je osvajao najljepše žene. Neda je bila oduševljena. Njihovo poznanstvo dogodilo se početkom lipnja. Odmah ga je pozvala na promociju njenog novog albuma. Slavnić je prihvatio poziv, a među njima su zasjale prve iskre. Zajedno su otpjevali njen veliki hit “Zora je” koji je oduševio publiku.  Već tada su krenule priče da među njima postoji više od prijateljstva, a viđeni su kako uživaju u beogradskim restoranima. Prema riječima Kurirovog sugovornika koji dobro poznaje život proslavljenog sportaša, Slavnić već pola godine ne živi sa suprugom, a Neda je već duže vrijeme slobodna žena. Cijene se i poštuju jedno drugo, ali o svojoj vezi ne žele javno govoriti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

- To nema veze s emotivnim životom. Bila mi je čast biti na Nedinoj promociji novog CD-a. Neda me nazvala i tu prestaje sav naš daljnji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da ona nema narušen emocionalni status ako je u njemu - rekao je Slavnić, a Neda se slatko nasmijala.

- Uz dužno poštovanje prema našoj cijenjenoj bivšoj košarkaškoj legendi gospodinu Slavniću, mogu reći da nismo u vezi, a možda mi nešto predlažete za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovjek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što vam mogu reći - rekla je Neda. Podsjetimo, Zoran Slavnić ostavio je velikog traga i u hrvatskoj košarci. Od 1979. do 1981.  bio je igrač i trener u Šibenci, a prvi je dao šansu tada 15-godišnjem Draženu Petroviću. Osim toga, u sezoni 1985./86 bio je i trener splitske Jugoplastike. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
11:13 18.01.2022.

Babetina

DU
Deleted user
13:08 18.01.2022.

popisani komplimenti su dokaz da je gerijatrijska populacija aktivna na internetu. usput, čemu ovaj tekst o matoroj pevaljki tita i gadafija ? fuj za hr medije koji pišu nedi, ceci, karleuši, breni, maci, caci... i ostalim "zvezdama".

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
10:41 18.01.2022.

To je od cjepiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije