Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Minja Jovičić

Sjećate li se 'malog Mate'? Sa samo 10 godina snimio je hit, a danas pjeva i pomaže ljudima

Be?: 23.5.1969. ro?en pjeva? Denis Duman?i?
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
09.03.2023.
u 09:15

Osim hita "Ja sam mali Mate", snimio je i istoimeni album, a bio je i trostruki pobjednik nekad popularnog Turbo Limach Showa

Minja Jovičić (31) prije 21 godinu snimio je legendarnu pjesmu "Ja sam mali Mate" s grupom Leteći odred, a ta pjesma i dandanas rado se pjeva. Pod umjetničkim imenom 'mali Mate' u kratko vrijeme postao je jedan od najpoznatijih dječaka u Hrvatskoj. 
Puno je vremena prošlo od tada, čak 21 godinu, s obzirom na to da je pjesma snimljena 2002. godine, a 'mali Mate' danas ima 31 godina, radi kao fizioterapeut i ponosni je otac dviju djevojčica. Iako od glazbe nije odustao, najvažnija mu je u životu njegova obitelj.

"Fizioterapiju sam zavolio zbog glazbe. Kao mali Mate radio sam puno humanitarnih koncerata, a fizioterapiju sam vidio kao dovoljno humanitaran poziv", izjavio je Minja prije nekoliko godina za 24 sata.  "Drago mi je što me većina ipak prepoznaje kao Minju", priznao je tada Jovičić.

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Podsjetimo, osim hita "Ja sam mali Mate", snimio je i istoimeni album, a bio je i trostruki pobjednik nekad popularnog Turbo Limach Showa. A upravo nakon tog showa upoznao je frontmena Letećeg odreda Denisa Dumančića.

Kratko se okušao i u glumi te je dobio i svoju prvu filmsku ulogu u filmu "Duga mračna noć" redatelja Antuna Vrdoljaka, a bavi se i rukometom. U rodnoj Slavoniji jedno je vrijeme trenirao djecu, a kad se preselio u Zagreb, odlučio se ponovno sportski aktivirati pa je našao klub Rekreativac. Sudeći prema informacijama na njegovom Facebook profilu Minja trenutno s obitelji živi u Valpovu te se i dalje bavi glazbom. Pjevač je Vanilla banda Osijek, a osim toga radi i u Domu zdravlja Donji Miholjac, a u slobodno vrijeme radi i kao rukometni trener. Već je godinama u sretnom braku sa suprugom Dunjom. 

VIDEO Smrt zvijezde 'Zabranjene ljubavi' koja je šokirala Hrvatsku

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije