Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVESTRANI LUCIANO

Sjećate li ga se? Albinin plesač nastupio je u Supertalentu i Big Brotheru

Luciano Plazibat
Foto: Instagram
1/5
14.02.2021.
u 12:30

Nedavno je s Dinom Merlinom snimao spot za njegovu pjesmu 'Mi', a danas je po prvi put nastupio na Dori. To mu je, kaže, ostvarenje sna.

Albina Grčić pobjednica je ovogodišnjeg Eurosonga, a osim dobre pjesme gledatelji su hvalili i njen scenski nastup u kojem su osim nje briljirali i plesači. Jedan od njih je i Luciano Plazibat (22), kojeg je javnost upoznala u Supertalentu, ali i kao natjecatelja posljednje sezone RTL-ovog Big Brothera. Podsjetimo, Luciano je u kuću ušao kasnije, zahvaljujući audicijskom videu zbog kojeg su ukućani glasali da ga žele vidjeti u kući. 

-  Big Brother je show koji pratim cijeli život i odrastao sam gledajući ga. Ući u kuću mi je jedna od najvećih želja još od malih nogu. Bio sam na audiciji u Splitu i došao do samog kraja, ali ipak nisam upao. Hiperaktivan sam, puno pjevam i plešem. Bavim se plesom 12 godina. Obožavam Severinu, ona mi je sve - rekao je tada mladi Solinjanin.

Foto: Instagram screenshot

Njega na TikToku i ostalim društvenim mrežama prati više od 330 tisuća ljudi, a ondje se proslavio kreativnim koreografijama i plesnim videima koji su mu donijeli ne samo preglede, lajkove i komentare, već i ozbiljne plesne suradnje. Nedavno je s Dinom Merlinom snimao spot za njegovu pjesmu 'Mi', a danas je po prvi put nastupio na Dori. To mu je, kaže, ostvarenje sna. Inače, Luciano je i član JoomBoosa, a uskoro će na tom kanalu postati i voditelj Videostara s influencericom Petrom Dimić, piše 24 sata.

Luciano Plazibat
1/15

-  Otkako sam bio klinac sanjam o tome da nastupim na Dori. Naravno, kao plesač. Sad kad se to i ostvaruje i kad samo pomislim da ću stati na tu pozornicu i plesati pred svim tim ljudima, taj mi je osjećaj i dalje malo nerealan, ali se jako veselim i baš mi je gušt raditi s cijelim timom. Nastupam s Albinom koja je veliki favorit sa svojom pjesmom 'Tick-Tock', a i naziv je baš dosta simboličan, rekao je za 24 sata uoči nastupa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije