Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Komentari na Doru i dalje pljušte: 'Ove voditeljice kao da drže prezentaciju na faksu'

Foto: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT
1/12
14.02.2021.
u 11:23

Pobjedu na ovogodišnjoj Dori odnijela je 22-godišnja Albina Grčić pjesmom "Tick-tock"

Dok se dojmovi nakon jučerašnjeg izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije "Dora 2021" sliježu, na društvenim mrežama ne nedostaje komentara na cijeli događaj. Gledatelji komentiraju sve - od pjesama i izvođača do voditeljica.

U moru kritiku pronašla se i koja pohvala, a mi smo izdvojili najsmješnije osvrte korisnika Twittera na ovogodišnju Doru.

Voditeljice ovogodišnje Dore bile su Daniela Trbović (58), Barbara Kolar (50) , Jelena Lešić (32) i Doris Pinčić (32). Dok su sve već barem jednom imale priliku voditi Doru, za Barbaru Kolar ovo je prvi put da se nalazi na toj pozornici kao voditeljica.

Za prestižnu statuu Dore i odlazak na Eurosong u Rotterdam u svibnju ove godine borilo se 14 izvođača koji su odabrani u sklopu natječaja na koji je pristiglo 135 prijava i ukupno 140 pjesama. Žiri u sastavu: Andrej Babić (HGU, HDS), Hrvoje Prskalo (HDS), Matija Cvek (HGU), Monika Lelas (HRT – HRA) i Uršula Tolj (HRT – HTV) višestruko je preslušao pristigle skladbe te jednoglasno izabrao 14 pjesama koje će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori te četiri rezervne skladbe: Brodolom (Elis Lovrić), Megaloman (Endi feat. Lora), Soldier (Pjerino Ružević) te Only love (Z/11).

Pobjeda je otišla Albini Grčić i pjesmi "Tick-Tock" s kojom će nas predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu u svibnju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
12:17 14.02.2021.

A čemu tolike voditeljice?..nepotrebno.

MA
Maestro
19:52 14.02.2021.

Sve bolja do bolje 😂😂😂, a šta se desilo Doris pa onakav prorez na haljini, baš ka da je okrenila novi list i odlučila postat bad girl 🤦‍♀️🤣

GR
Grandstar
11:57 14.02.2021.

Jel te voditeljice dobije lovu za ono sinoc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije