Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA 2021.

Ogorčeni Vuco: 'Kćer su mi namjerno bojkotirali, prvo su izbacili plesače, a onda poremetili zvuk'

Foto: PIXSELL/HRT
1/5
14.02.2021.
u 10:28

Na generalnoj probi je zvuk bio odličan, a na finalnom izvođenju su u Brigitinim slušalicama poremetili odnose, tako da nije imala pravu predodžbu zvuka. To je bio očiti bojkot, kazao je Vuco

Siniša Vuco (49) ogorčen je zbog tretmana njegove kćeri na Dori u Opatiji.  Brigita Vuco (22) sinoć je nastupila bez pratnje svojih plesača koji nisu donijeli valjani test na koronavirus. Vuco je sinoć našao i nove zamjerke.

- Mojoj su kćerki namjerno diskvalificirali plesače, a nakon što su na vrijeme napravili novi test na koronu opet im nisu dozvolili nastup.  Također nisu dopustili ulaz ni stilistima, koji su isto imali negativan nalaz. Na generalnoj probi je zvuk bio odličan, a na finalnom izvođenju su u Brigitinim slušalicama poremetili odnose, tako da nije imala pravu predodžbu zvuka. To je bio očiti bojkot. Kada Brigita za dva tjedna u inozemstvu snimi video spot u kojem će biti plesači, publika će u punini osjetiti pjesmu "Noći pijane", kazao nam je Vuco i dodao da mu nije jasno kako Brigitu nisu niti jednom pokazali u Green Roomu, nakon izvedbe pjesme. 

1/38

Podsjetimo, u opatijsku dvoranu Marino Cvetković moglo se ući samo ako se pokaže negativan test na koronavirus, ne stariji od 72 sata. Brigitini plesači to nisu na vrijeme dostavili, pa im je zato onemogućen ulaz, pojasnili su nam s HRT-a. 
Brigita Vuco na kraju je s pjesmom "Noći pijane" zauzela pretposljednje, 13. mjesto. 

 

Ključne riječi

Komentara 37

GU
General_U
10:42 14.02.2021.

Piva ka cajka ali toliko loše da bi je bojkotirali i u nekoj cajkaškoj rupi. S ovim doći bilo di je jadno.

AV
avanger
10:58 14.02.2021.

Poremećeno je tu sve bilo, od teksta preko cajkaškog repanja pa do stilinga, žali bože tko ju je tamo stavio da se blamira.

TA
Talleyard
10:38 14.02.2021.

Vuco, upitaj se koliko si ti doprinio neuspjehu svoje kćeri ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije