Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ma kakve godine

Sharon Stone 'razvaljuje' i u 56. godini. U uskom i prozirnom izdanju izgleda savršeno

Sharon Stone na naslovnici talijanskog magazina
Foto: GQ
1/5
01.05.2014.
u 13:50

U izazovnom izdanju, na vrtoglavim potpeticama dizajnerice Charlotte Olypmia i uskom korzetu otkrila je da na njenom tijelu nema nesavršenosti.

Neke žene jednostavno se ne bore s godinama.

Zanosna glumica Sharon Stone, nakon nedavnog moždanog udara, ne da se smesti. U izazovnom izdanju, na vrtoglavim potpeticama dizajnerice Charlotte Olypmia i uskom korzetu otkrila je da na njenom tijelu nema nesavršenosti. Duge noge i idealna težina nije jedino s čim se ova slavna glumica u svojoj 56. godini može pohvaliti. Zablistala je na naslovnici talijanskog magazina GQ i zasigurno posramila i mnoge mlađe od sebe.

Foto: GQ

>>Sharon Stone, Sofia Vergara i John Torturro u vrućem trojcu

>>Sharon Stone hitno odvezena u bolnicu!

Ključne riječi

Komentara 4

SL
stalno lazu
09:25 02.05.2014.

Evo. I sto sad. Ljudi koji dozive udar bilo kojeg tipa primaju poruku da je cak pozeljno ovako izgledat nakon udara. Nekome da. Sharon je bomba. Subliminalne poruke. Poslije udara fino dizat utege... cim prije se vratit u formu. Jer treba imuninitet dotuc. S druge strane ne valja ni lezat.

LI
liliZG
12:04 02.05.2014.

odličan photoshop, svaka čast, izgleda da jedina izvorna je Helen Mirren

PR
prepri43
15:37 01.05.2014.

Dobro je što niste kazali da rastura,- očigledan napredak1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije