Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o suočavanju s godinama

Sharon Stone priznala da je nekontrolirano plakala kada je shvatila da stari

Sharon Stone
Foto: Press Association/Pixsell
19.02.2014.
u 20:50

Američka glumica Sharon Stone (55) u intervjuu za časopis Shape govorila je i o svom suočavanju s godinama.

Američka glumica Sharon Stone (55) u intervjuu za časopis Shape govorila je i o svom suočavanju s godinama. Priznala je da je ''plakala i plakala i plakala'' kad je prvi put primijetila znakove starenja.

Opisala je kako se zaključala u kupaonicu kad je ušla u 40-te, ponijela bocu vina i stala pred zrcalo te nekontrolirano jecala dok je prisiljavala sebe da prihvati da stari.

–  Zaključala sam vrata i rekla: ''Ne izlazim sve dok ne budem mogla sasvim prihvatiti kako sada izgledam'' – ispričala je Sharon za Shape, prenosi Pop Dust.

– Gledala sam svoje lice u zrcalu, gledala svoje tijelo i plakala i plakala i plakala – rekla je lijepa glumica dodavši da je tada rekla sebi: ''Sada ćeš ostarjeti. Kako želiš to učiniti?''

Ispričala je da je razmišljala o tome kako želi ostarjeti poput plesačice – tako da održi svoje tijelo u formi.

>> Palile su i žarile '90-ih – evo koju su proglasili najseksi ženom! 

>> Sharon Stone bacila oko na Gerarda Butlera?

Komentara 1

LI
liliZG
11:17 20.02.2014.

za nju imam samo jednu poruku Helen Mirren...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije