Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV nagrade

Shakirini seksi bokovi nisu mogli zasjeniti zabavnu Evu Longoriju

MTV nagrade (1)
Foto: Pixsell
1/6
08.11.2010.
u 18:06

Na dodjeli u Madridu, koju su pratili milijuni TV gledatelja, kipiće su dobili i Katy Perry, Eminem, Jon Bon Jovi...

Lady Gaga prošli je petak trijumfirala koncertom u zagrebačkoj Areni, a tri dana poslije i na znatno višoj razini, na dodjeli MTV-ovih europskih nagrada održanoj u Madridu. Pobrala je kipiće u kategorijama najbolje pjevačice, najboljeg pop izvođača i najbolje pjesme - “Bad Romance”.

Bez najnagrađivanije

No zbog koncerta u susjednoj nam Budimpešti, na dodjeli je “bila” samo videolinkom te je zahvalila svojim europskim “little monsterima”. Po nagradama je odmah iza Gage 16-godišnji Justin Bieber, koji je pobijedio u kategoriji najboljeg pjevača i tzv. MTV Push izvođača.

Za okupljene u dvorani i milijune televizijskih gledatelja diljem svijeta na pozornici u Španjolskoj bokovima je mahala i pjevala Shakira, koja je dobila i nagradu za svoj humanitarni rad. Pjevale su Rihanna i Katy Perry, koja je ujedno primila i nagradu za video godine za pjesmu “California Girls”. No i njih i njihove toalete zasjenila je glumica Eva Longoria Parker u ulozi voditeljice. Kako najnagrađivanije izvođačice nije bilo, Eva je u sebi probudila “gagaizam” i na pozornici se pojavila odjevena u golemu šunku, a sve u čast Gage koja se u rujnu na dodjeli Video Music nagrada u L.A.-u pojavila u haljini od mesa.

Priznanje za samoironiju

A bio je to samo početak. Longoria se presvukla još desetak puta, a među outfitima bio je i seksi topić, u kojem je 35-godišnja “kućanica” svima dala do znanja da još pakleno dobro izgleda, kao i crvena minica kojom je domaćinima Španjolcima odala počast za osvojeno Svjetsko nogometno prvenstvo. Svoj vražji južnjački izgled začinila je odličnim smislom za humor i samoironiju, što joj je pred svima priznao i pjevač Jon Bon Jovi, koji je primio nagradu u kategoriji globalne ikone.

Komentara 1

ZM
Zmuss
23:39 15.11.2010.

A koji pak q*rac glumi na 6. slici???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije