Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon potresa

Jelena Veljača otišla s kćeri: Preselila se k Ivi Radić

Jelena Veljača
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
31.03.2020.
u 14:22

Veljača na društvenim mrežama nije skrivala kako ju je potres uznemirio te je tako podijelila i fotografiju iz kreveta te pokazala kako spava s kacigom na glavi.

Jelena Veljača jedna je od mnogih koju je pogodio potres u Zagrebu.

– Ljudi, jako nam je teško, posebno epicentru Čučerje, ali i nama u centru, pokosilo je starogradnju. Još uvijek se svi jako bojimo. Tek ćemo doznati koliko nas je ovo unazadilo u borbi protiv korone. Hvala vam što mislite na nas – napisala je Jelena nakon potresa uz fotografiju podrške za Zagreb.

Jelena Veljača
1/9

Nakon snažnog potresa mnogi su ostali bez svojih domova, a mnoge je i strah vratiti se u dom jer misle da je u lošem stanju. Zbog straha od novog potresa i novog oštećenja već oštećenog doma mnogi su se preselili k nekome kome je dom u boljem stanju pa se tako privremeno preselila i Jelena Veljača i to kod prijateljice Ive Radić. S Jelenom se doselila i njezina kći Lena.

Iva je na svojem Instagram profilu objavila video Veljače te napisala: "I za kraj dana, ovo je frendica iz grada koja je doselila k meni u karantenu."

Foto: Instagram screenshot

Njih su dvije bliske prijateljice, a njihova se djeca druže, što obje često pokazuju na Instagramu

Veljača na društvenim mrežama nije skrivala da ju je potres uznemirio te je tako podijelila i fotografiju iz kreveta te pokazala kako spava s kacigom na glavi. 

VIDEO: Smogovci daju podršku: "Budimo snažni, ponosni i pribrani!"

 

Komentara 14

MA
marcel
14:50 31.03.2020.

I to vam je na A nalslovnici? Ovo mi je tak bitna vijest ko i o cijeni šparoga u Argentini. Jel nas možete bar za pandemije poštedi vijesti o posvudušama i instaramušama?

DJ
DjD
14:50 31.03.2020.

Trust mozgova na okupu. Možda smisle cijepivo za koji dan.

ET
etrange12351
14:59 31.03.2020.

Tekst nisam uopce procitao, a clanak sam otvorio cisto zato da napisem da me zivo zaboli k....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije