Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna pjevačica

Severina shrvana zbog smrti svog idola: 'Hvala vam na svemu, gospodine'

Rovinj: Severina i Igor Kojić stigli na 12. Weekend Media Festival
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
18.09.2021.
u 10:50

"Otišao je idol mog djetinjstva. Imala sam sreću upoznati ga. Hvala na svemu gospodine Minja Subota", napisala je pjevačica uz zajedničku fotografiju s voditeljem na svom Insta Storyju.

Pjevačica Severina Vučković emotivnom objavom oprostila se od proslavljenog televizijskog voditelja Minje Subote koji je preminuo jučer u 83. godini života. 

"Otišao je idol mog djetinjstva. Imala sam sreću upoznati ga. Hvala na svemu gospodine Minja Subota", napisala je pjevačica uz zajedničku fotografiju s voditeljem na svom Insta Storyju. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, poznati srpski televizijski voditelj i skladatelj Minja Subota preminuo je u 83. godini života poslije duge borbe s teškom bolesti, objavio je Kurir. Subota je je prije šest dana hitno prevezen u beogradsku bolnicu, gdje je na odjelu pulmologije izgubio bitku s bolesti.  Minja Subota bio je srpski skladatelj, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani inženjer elektrotehnike. Dugo je radio kao voditelj i autor popularne dječje TV serije „Muzički tobogan“, u kojoj su se natjecale brojne osnovne škole iz cijele Jugoslavije.Radio je kao autor i voditelj i na drugim uspješnim serijama kao što su: „Od glave do pete“; „Igre bez granica“; „Željoteka“; „Sve igračke sveta“; „Muzički balon“; „Nedeljno popodne“; „Zvezdana žurka”; „Dete je čovek važan“.

Skladao je mnoge pjesme na stihove istaknutih pjesnika kao što su: „Razbole se lisica“, „Deca su ukras sveta“, „Išli smo u Afriku“, „Rekao sam brezi i topoli“, „Telefonijada“, „Povrćijada“, „Kolo“... . Često je bio sastavni dio žirija u sklopu mnogobrojnih glazbenih događanja. Bavio se i dobrotvornim radom. Objavio je i knjigu "Kako smo zabavljali Tita". 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica na novoj televiziji 

ž

 

Komentara 6

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
11:23 18.09.2021.

Ta hajde! Ona je svako malo "shrvana" ovim ili onim.... loše joj ide hrvanje, uvik je netko pričepi.

Avatar Dalmacija
Dalmacija
11:48 18.09.2021.

Muzički tobogan, Televizija Novi Sad! Dnevna doza Srbijanštine.

GE
genadij
12:00 18.09.2021.

Možda bi ju malo akcije na jahti malo "podiglo"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije