Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radi se punom parom

Severina susjedima pripremila velikodušnu ponudu, a sve će nadgledati njezina pomoćnica

Rovinj: Severina i Igor Kojić stigli na 12. Weekend Media Festival
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/10
23.07.2020.
u 12:23

Posljednjih dana saniraju joj i krov zbog vode koja curi u njezinu penthouseu od 300-tinjak kvadrata.

Severina Kojić već se dva tjedna odmara u rodnom Splitu, a dok je ona u Dalmaciji, radovi na njezinu Penthouseu na zagrebačkom Kozjaku ne prestaju. U dva tjedna, dok je ona u Splitu, postavili su joj nove prozore i vrata. 

Rovinj: Severina i Igor Kojić stigli na 12. Weekend Media Festival
1/9

Posljednjih dana saniraju joj i krov zbog vode koja curi u njezinu penthouseu od 300-tinjak kvadrata. A sve to nadgleda njezina kućna pomoćnica.

Seve se, pišu 24 sata, ponudila i da obnovi fasadu susjedima, odnosno ona bi financirala 75% radova, a susjedi ostalo.

Ova gesta vjerojatno je dobro došla susjedima budući da im je Seve zadnjih godina zadavala probleme.

Podsjetimo, prije nekoliko godina zatvarala je stubište na zadnjem katu gdje živi pa im je zatvorila ulaz na krov zgrade. Susjedima nije dobro "sjelo" ni kad je svojedobno radila jacuzzi u kupaonici jer je susjedu ispod nje kapala voda sa stropa, no Seve štetu brzo sanirala.

Jednom je čak i njezina kućna pomoćnica napravila mali problem. Naime, jednom je susjedu razbila parkirani auto udarivši u njega svojim autom, a Severinin suprug Igor tada mu je ponudio pet puta manji iznos nego što je iznosila šteta. No čini se kako joj susjedi ipak sve opraštaju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
14:38 23.07.2020.

Čudim se da Seve ne preseli u kuću?! Prednosti su velike, a jedna je da nema susjeda...

HO
homophob
10:22 24.07.2020.

Zadnji trzaji. Godine cine svoje, Mozemo dob ignorirati koliko hocemo ali ca sok samo biti veci. Velikodusno bi ju bilo nazivati "... kokom" tu je dob davno prozla. Moze se skidati do koze pa i kozu oguliti - bit cee samo oguljeni stari kunic.

WP
W_P38
16:52 23.07.2020.

...slijedi filmić: "Na brodu, dio drugi"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije