Naslovnica Showbiz Estrada

Severina najavila novi spot koji je snimljen mobitelom

Spot za pjesmu "Kuda za vikend" pjevačica je snimila mobitelom i to na lokacijama u Los Angelesu.
17. srpnja 2017. u 14:04 8 komentara 2456 prikaza
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/8

Video spot 'Kuda za vikend?', prvi je Severinin spot sniman iz ruke, samo s mobitelom.

Burni razlazi slavnih Počelo je kao bajka, a završilo spavanjem u hodniku, bitkom za imovinu...

Sniman je na lokacijama u Los Angelesu, a publika će ga premijerno vidjeti u četvrtak, 20.07.2017. , točno u podne na Severininoj Facebook stranici. 

1 / 12

Nakon prva tri uspješna singla s novog albuma: 'Kao', 'Otrove' i 'Mrtav bez mene', koji su zajedno prešli brojku od preko 65 milijuna YouTube pregleda, Severina je na svojim društvenim mrežama objavila fotografije kojima najavljuje četvrti singl 'Kuda za vikend?', s albuma čiji izlazak očekujemo krajem rujna. Autori pjesme su Miloš Roganović i Filip Miletić.

Presretna Sud u Splitu prihvatio Severininu žalbu i ukinuo privremenu mjeru Severina SEVERININA ISPOVIJEST Šprajc: Nisam znao što činiti, oči su joj se napunile suzama, ridala mi je u krilu.... Podrška Nini Kuluz Severina: Bio je to veliki šok. Hrvatska bi trebala zaštititi majku i dijete

VIP izdvaja za Vas

  • IvanLu:

    Tko je snimatelj? Milan Lucic? Kraljica neukusa i trasha opet na djelu. Sad je dovoljno reklamirala svoj novi "umjetnicki uradak" nastupajuci u Splitu s transparentom. I onog ovana iz Srbije je razvukla po medijama zbog alimentacije .. s glazbom to ... prikaži još! nema veze ali je najveca "profesionalka" u Srbiji. Sve u svemu materijal za Kurir a ne za cro-medije.

  • ObrenM:

    Imao sam zdravstvenih i financijskih problema.Na srecu nakon procitanog clanka o poznatoj seksualnoj terapeutkinji svi moji problemi su nestali.Dali vas ta spodoba placa u novcu ili u naturi?

  • Menjik:

    Dosadjuje amerikancima, vratite je u srbiju, gdje joj je i mjesto!