Naslovnica Showbiz Zvijezde

Severina najemotivniju baladu u životu posvetila sinu: 'Ovo je nešto najljepše od mene do sada'

- 'Rođeno moje' je moja najljepša pjesma do sada - poručuje Severina. Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika
30. listopada 2019. u 10:09 0 komentara 3684 prikaza
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/8

Severina će u ponedjeljak objaviti, po opisu njezinih suradnika, najemotivniju i najljepšu baladu u životu. Pjesma, koju je posvetila svom sinu Aleksandru, se zove 'Rođeno moje' te se i ona sama slaže kako je to njezina najljepša pjesma do sada.

The Magic tour Severinu sljedeći mjesec očekuje mnogo bolova u mišićima

Riječ je o pjesmi koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme 'Kao', 'Alcatraz', 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub', 'Italiana', 'Uzbuna', 'Ko me tjero'...

 | Autor : Promo Foto: Promo

''Severina me ljetos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Poslije prekrasnih balada koje sam joj napisao, kao što su 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub', 'Kao', Alcatraz', razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo 'Rođeno moje' i jako sam sretan zbog toga.'' - kazao je Miloš Roganović.

oglasio se i odvjetnik Novi obrat u slučaju Severina: Pjevačicu iz škole 10 puta prijavili zbog zanemarivanja?

Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo imat će na nadolazećoj Severininoj turneji 'The Magic Tour', koja kreće 16. studenog iz Splita, a nastavlja se 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

nakon prozivke Oglasio se i Popović: 'Incident je isprovocirao Igor Kojić'

Večeras (srijeda) u 20:00 sati na Severininom YouTube kanalu možete pogledati snimku koncerta s turneje 'Dobrodošao u klub', s kojom je Severina prije šest godina obišla cijelu regiju i koju je vidjelu preko 250 000 ljudi. Po prvi puta, tijekom reproduciranja snimke, Severina će uživo s fanovima gledati i komentirati koncert te im odgovarati na sva pitanja, uključujući i ona vezana za predstojeću turneju. Snimka ovog koncerta će se također prikazati i na HRT 2 u petak, 08.11.2019., s početkom u 20:00 sati.

 | Autor : Promo Foto: Promo

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona