Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi potez

Sa Severininog Instagrama uklonjene sve fotografije njenog sina

Severina i Milan Popović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
02.03.2018.
u 20:12

Da se sve fotografija izbrišu od ove  društvene mreže je zatražio Aleksandrov otac Milan Popović,

Zadnjeg dana u veljači sa Severininog Instagram profila nestale su sve fotografije njenog sina Aleksandra.

Da se sve fotografija izbrišu od ove društvene mreže je zatražio Aleksandrov otac Milan Popović, pišu 24sata. Njegov odvjetnički tim je, kaže Popović u tri navrata pisao molbe posebnom odjelu ove društvene mreže uz objašnjenje kako majka eksponira fotografije njihovog maloljetnog sina bez suglasnosti oca. 

- Pretpostavljam da je riječ o ljubomori, jer sve fotografije postavljene na Severinin Instagram profil prikazuju samo sreću, pa slobodno mogu reći da Severinin Instagram profil slavi život i da je među najljepšima s ovih prostora -  rekao je Severinin menadžer i prijatelj Tomica Petrović.

Severina i Milan Popović
1/10

Komentara 14

DU
Deleted user
21:33 02.03.2018.

Severina u svim novinama je tretirana ko sveta krava u Indiji...iskreno,Milan je daleko normalniji covjek nego sto je ona zena.

LU
Lujo123
21:15 02.03.2018.

bilo je krajnje vrijeme.

DU
Deleted user
23:08 02.03.2018.

drolja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije