Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAKOVITA PORUKA

Severina komentirala molitelje u njenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M.'

Foto: Instagram
1/9
03.02.2024.
u 17:18

Danas u Splitu, sutra u vašem gradu. Hvala hrabra Arijana Lekić - Fridrih, koja je jutros svoju ‘Tihu misu’ pokušala ‘izmoliti’ u mom rodnom gradu. Motajući pupčane vrpcu, tj. crvenu vunu po Peristilu, što simbolizira ubojstva žena i majki. U tome su je zdušno onemogućavale (ne)moćne (muš)KARčINE. E, nećete nas više gazit!. poručila je Severina

Severina Vučković je na društvenim mrežama komentirala molitelje u Splitu, muškarce koji već tradicionalno mole na trgovima većih hrvatskih gradove svake prve subote u mjesecu. U njenom rodnom Splitu su se i danas okupili muškarci koji su molili na Peristilu, a ogorčena Severina objavila je: 

"Draga Mitteleuropo i Balkane, ovo nije Split, ovo nije ni Split 3 (kvart u Splitu). Ovo više nije ni zafrkancija. Ovo je Split u 3 P.M. Ovi muškarci svakog mjeseca kleče:
1. Za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda.
2. ⁠Za muškarce - da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.
3. ⁠Za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova.
4. ⁠Za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu.
5. ⁠Za autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja.
6. ⁠Za duše u čistilištu.
7. ⁠Za “njiove” osobne nakane.

VEZANI ČLANCI: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Da skratin, kleče da se ženama oduzme pravo glasa. Danas u Splitu, sutra u vašem gradu. Hvala hrabra Arijana Lekić - Fridrih, koja je jutros svoju ‘Tihu misu’ pokušala ‘izmoliti’ u mom rodnom gradu. Motajući pupčane vrpcu, tj. crvenu vunu po Peristilu, što simbolizira ubojstva žena i majki. U tome su je zdušno onemogućavale (ne)moćne (muš)KARčINE. E, nećete nas više gazit! P.S. Gospodine Ivoševiću, što ćemo sad?", napisala je Severina uz heštegove #majkemi #majkomila #majketi i video autorice Damire Kalajzić koji je podijelila.

Objava je dobila skoro 12 tisuća lajkova, ali i više od 600 komentara. Većina Severininih pratitelja joj je čestitala, no bilo je i onih koji su stali na stranu molitelja. 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Ključne riječi

Komentara 66

MA
Markedjano10
17:40 03.02.2024.

Severina navikla na beogradski pasaluk

LL
lijepa_li si
17:28 03.02.2024.

žena je prolupala. o ljubavi nije dovoljno pjevat, mržnja izjeda. pomolimo se spas svih koji svoj nemir zlim hrane.

ZE
zelenooki10
17:36 03.02.2024.

Što reći? Žal mi je sirotice kaj je prolupala. Ne znam je li se to potkrala tiskarska pogreška ili je tzv. diva napisala još jednu nebulozu. Split u 3.P.M. Prema aktualnom pravopisu koji (još) nije promijenjen u pravopis njenih zaručnika i jed(i)nog supruga, 3 s točkom je redni broj. Eh, pa sad se stvari kompliciraju. Očito je mislila na anglosaksonsko računanje vremena - Split je dakle u 3. satu poslije podne (post meridium). Napreduješ, Divo, napreduješ.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije