Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amar bukvić

Domaći glumac podijelio fotografiju na kojoj je potpuno drugačiji: 'Još jedan dan u uredu'

Amar Bukvić
Foto: RTL
1/8
03.02.2024.
u 15:28

Glumac trenutno u Splitu snima film redatelja Božidara Domagoja Burića u kojemu Bukvić igra cara Dioklecijana

Domaći proslavljeni glumac Amar Bukvić (42) trenutno u Splitu snima film redatelja Božidara Domagoja Burića u kojemu Bukvić igra cara Dioklecijana, a pratiteljima pokoji put pokaže i fotografije snimljene iza kamera. 

Ovaj put je objavio selfie iz svog automobila uz opis: "Samo još jedan dan u uredu". Na fotografiji je glumac gotovo neprepoznatljiv zbog sive frizure, duže i drugačije boje nego što glumac inače ima. Uz to, ima i dužu bradu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic)

Jedna pratiteljica upitala ga je radi li se o Finskoj, Laponiji, s obzirom na frizuru. 

Podsjetimo, Amar je s ponosom s obitelji predstavio film "Djeca sa CNN-a" u 2022. godini. Film je to prvijenac kazališne redateljice Aide Bukvić. 

VEZANI ČLANCI

 

 

Film ‘Djeca sa CNN-a’ temeljen je na istoimenom dramskom tekstu autora Amira Bukvića, a kao predstava praizveden je 2006. godine u Sarajevu, a potom i 2008. godine u zagrebačkom Histrionskom domu. Drama, predstava i naposljetku film inspirirani su novinarskim i TV izvještajima o djeci koja su bila žrtve rata u Hrvatskoj i BiH, a s ciljem poticanja mladih generacija da se nauče kulturi sjećanja, da razlikuju dobro od lošega i da uvijek imaju na umu da se strahote iz 90-tih više nikada i nikome ne bi smjele događati.

Radnja filma prati period poslije pada Srebrenice, gdje je Dino - kojeg igra Amar Bukvić, izgubio oca i dva brata. Kao izbjeglica odlazi u Zagreb s tetom i petogodišnjim bratom te ga kao ratno siroče šalju izbjegličkim konvojem u Dansku. Dino radi kao ulični čistač, podstanar je, a jedina veza sa svijetom je telefonska govornica iz koje komunicira s prijateljem Fahrom u Sarajevu. Dinin emotivni život promijenit će dolazak nove sustanarke Dore koju igra Iva Mihalić s kojom dijeli sličnu sudbinu - on je preživio srebrenički genocid, a Dora je iz Vukovara.

VIDEO Boytronic: 'ET se trebao raspasti dva mjeseca prije izlaska pjesme 'Tek je 12 sati'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije