Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poveznica s obitelji Periš

Sestra nestale BB Marijane: 'Roditelji su jako loše, obitelj je slomljena, bojimo se da i nas čeka isti scenarij'

Beograd: Marijana ?vrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/10
21.05.2022.
u 12:42

Maja Kovačević, sestra Marijane Seifert komentirala je potragu za pobjednicom Big Brothera koja je nestala u Zagrebu prije skoro mjesec dana. Kazala je da jedino što obitelj želi je da je se pronađe.

Pobjednica regionalnog Big Brothera Marijana Seifert nestala je prije gotovo mjesec dana u Zagrebu. Marijanini dokumenti i mobitel pronađeni su nakon nekoliko dana na obali rijeke Save, no novijih informacija o njoj nema.

Njezin nestanak komentirala je njezina sestra Maja Kovačević, koja je javnosti poznata po sudjelovanju u srpskom realityju Bar, a svoju izjavu dala je Kurir televiziji. Ona je njezin slučaj usporedila s potragom za Matejem Perišom.

- Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cijela naša obitelj očekuje neke vijesti, pa neka se nađe na način na koji je pronađen Matej. Ajmo samo saznati više. Teško mi je puno pričati. Naš trenutačni zaključak je da joj se dogodilo isto što i Mateju – rekla je Maja. Istaknula je da je za obitelj najgore što nemaju nikakvih novih informacija.

- Roditelji su u katastrofalnom stanju, cijela obitelj je slomljena. Najgore je neznanje, što se dogodilo, zašto i gdje je Marijana općenito – rekla je te dodala da se ona osjeća zbunjeno te da joj je teško reći nešto razumno i smisleno.

Inače, Maja je za magazin Story opisala svoju sestru. 

- Ona se na van, pred ljudima, pravila jaka. Nije željela pokazati koliko je iznutra krhka i nježna, a u stvari ju je jako pogađalo što ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su itekako utjecali na njezin život. Svima je željela ugoditi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala naštetiti. Ali, što god da je radila, njezina su joj djeca uvijek bila na prvom mjestu - rekla je tada.

Podsjetimo, Marijanin nestanak prijavio je njezin suprug Karlo, a nestala je tijekom noći 27. travnja te nije ostavila nikakvu poruku niti je dala ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. 

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije