Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio što se dogodilo

Suprug Elle Dvornik opljačkan u Londonu: 'Ne mogu se vratiti svojoj obitelji u Hrvatsku, pomozite mi'

Foto: Instagram
1/6
21.05.2022.
u 10:06

"Sutra imam povratni let za Hrvatsku da se vratim svojoj prelijepoj obitelji, ali vjerujem kako su me jutros u Londonu opljačkali. Nemam novčanik (novi, koji mi je majka kupila) niti putovnicu, a britanski ured za izdavanje putovnica je zakrčen i moglo bi proći čak 13 tjedana prije nego što mi se izradi nova", požalio se Charles Pearce.

Britanski poduzetnik Charles Pearce (44) na svom se Instagramu požalio na neugodnu situaciju koja ga je zadesila. Naime, Charles je ovih dana boravio u Londonu, a nakon što je trebao krenuti za Hrvatsku shvatio je da nema novčanik i dokumente zbog čega se ne može vratiti obitelji. Pearce je za pomoć zamolio svoje pratitelje na Instagramu gdje je otkrio i što se točno dogodilo. 

"Sutra imam povratni let za Hrvatsku da se vratim svojoj prelijepoj obitelji, ali vjerujem kako su me jutros u Londonu opljačkali. Nemam novčanik (novi, koji mi je majka kupila) niti putovnicu, a britanski ured za izdavanje putovnica je zakrčen i moglo bi proći čak 13 tjedana prije nego što mi se izradi nova", požalio se Pearce. 

"Premium žurna putovnica najranije bi mogla stići 10. lipnja. Svaki savjet i ideja je dobrodošla. Moram se vratiti kući obitelji, već mi nedostaju", poručio je.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Ella je ranije na svom Instagramu otkrila da se Charles po prvi puta od izbijanja pandemije vraća u London. - Charles odlazi u London prvi put od kad je krenula pandemija. Razbijali smo nervozu tako što smo pokušali Balie naučiti rolati, ali nas je to još više iznerviralo, tako da je Charles otišao tužan i ljutit i nervozan. Jedva čekam da mi šalje slike hrane iz Engleske - napisala je Ella Dvornik prije tjedan dana na svom Instagramu. 

 

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar crazy_bat
crazy_bat
11:22 21.05.2022.

Na šta su ove novine spale,da prenose objave muževa od instagramuša!

SA
sargu123
11:06 21.05.2022.

Glavno da se o njima piše, jadno!

ZV
zvezdomor
11:12 21.05.2022.

Možda je i bolje da ostaneš tamo s obzirom na godine možda ne izdržiš put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije