Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolno otkriće

Scarlett Johansson briznula u plač: Ovo je preteška spoznaja

Scarlett Johansson
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/4
31.10.2017.
u 12:20

U emisiji američke televizijske mreže PBS, u kojoj slavne osobe otkrivaju svoje rodoslovlje, glumica nije uspjela suspregnuti suze čitajući dokumente u kojima piše na koji je način skončao brat njezina pradjeda

Gostujući u PBS-ovoj seriji "Finding Your Roots", koja se bavi proučavanjem obiteljskog stabla, američka glumica Scarlett Johansson briznula je u plač doznavši da su članovi njezine obitelji umrli tijekom Drugoga svjetskog rata u varšavskom getu. 

U emisiji američke televizijske mreže PBS, u kojoj slavne osobe otkrivaju svoje rodoslovlje, glumica nije uspjela suspregnuti suze čitajući dokumente u kojima piše na koji je način skončao brat njezina pradjeda i drugi članovi njezine obitelji. Povjesničar Henry Louis Gates pomogao joj je da dozna kako je dio djedove obitelji izgubio život u varšavskome getu tijekom Drugoga svjetskog rata. 

"Obećala sam samoj sebi da neću plakati, no ovo je preteška spoznaja", rekla je glumica, zaplakavši nakon čitanja dokumenata u kojima se detaljno opisuje smrt članova njezine obitelji. 

"To je strašno... ne mogu ni zamisliti kroz što su prolazili... nadrealno je", rekla je u suzama Johansson gledajući fotografije iz varšavskog geta. "Sad mi je jasno zbog čega su na stolu papirnate maramice", kazala je. 

Glumičin je pradjed u to vrijeme bio prodavač u New Yorku. Odlaskom u Sjedinjene Države uspio je izbjeći progone, no obitelj njegova brata nestala je u nacističkom getu.

Zlobnici kažu, nakon što su pogledali videosnimku, da ne mogu biti potpuno sigurni je li glumica bila iskrena iskazujući emocije ili je samo dobra glumica. 

Scarlett Johansson
1/9

Komentara 25

Avatar gadogadni
gadogadni
17:03 31.10.2017.

Mog pradjeda pojeo medvjed, sta cu ja jadan....

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
13:06 31.10.2017.

Daj pošedite nas ovakvih gluposti

IP
info_punkt
13:25 31.10.2017.

Ma to nije ništa. Neki dan je na HTV-u bio film "Naša majka", u kojem brat i sestra odlaze u nakon majčine smrti odlaze u Libanon, te tamo saznaju da je njihov brat u zatvoru silovao njihovu majku, te jee tako istovremeno i njihov otac. E to se zove teška spoznaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije