Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak

Sementa Rajhard morala na operaciju, a bolovanje joj teško pada

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/3
26.10.2017.
u 20:25

Sementa je operirala koljeno, a operacija je prošla u najboljem redu pa je mlada glumica viđena u šetnji gradom u društvu prijatelja

Glumica Sementa Rajhard, nakon problema s ligamentima, prije nekoliko dana operirala je koljeno.

Kako doznajemo, operacija je dobro prošla pa je tako 26-godišnjakinja puštena kući iz bolnice. Sada slijedi oporavak zbog kojeg će Sementa morati pauzirati od snimanja serije „Čista ljubav“.

S Nove TV potvrdili su da će se Sementa na snimanje vratiti kada to odobri njezin liječnik. Mlada glumica nedavno je priznala da voli biti okupirana obvezama jer joj u protivnom postane dosadno pa će joj bolovanje teško pasti.

– Volim imati dosta obveza i stalno nešto raditi. Ne znam što bih od sebe kad sam slobodna više od tri dana. Volim imati vremena za sebe, ali nisam sklona da to traje predugo, mora postojati granica. Sretna sam što, i kad ne snimam, zahvaljujući obiteljskom poslu uvijek imam što raditi. Mnogi kažu da sam radoholičarka, što vjerojatno i jesam – rekla je Sementa.

Prije operacije uživala je s dečkom Vanjom Brundulom na odmoru u Amsterdamu, a ističe da su joj se u nizozemskoj prijestolnici najviše svidjeli muzeji i što svi voze bicikle. Vanja, s kojim je u vezi dvije godine, Sementu je osvojio jednostavnošću iako je to osvajanje trajalo neko vrijeme.

– Nisam tip koji se zaljubi na prvi pogled ni ubrzo nakon toga. Ali, više se i ne sjećam koliko mi je trebalo da se zaljubim u Vanju. U vezi sam, sretna i ne razmišljam više kako je počelo. Dobro je u ljubav uključiti i razum, naročito pri odlučivanju – smatra Sementa, kojoj će dečko zasigurno biti velika potpora dok se oporavlja. Lijepa Sementa u seriji glumi vatrenu i energičnu Eminu, a kaže da je poput svojeg lika tvrdoglava.

– Kada mislim da je nešto jako dobro za mene i druge osobe, ne odustajem tako lako od toga. Volim davati savjete drugima, ali dobronamjerne, koji im idu u korist, jer sam najsretnija kada su ljudi oko mene sretni – rekla je Sementa.

1/17

Komentara 11

Avatar kaznitelj
kaznitelj
08:14 27.10.2017.

Kad mi navečer nakelje tu glupu hrvatsku seriju u 20.00h najradije bih bacio tv kroz prozor...A gluma ima je svima malo jača,kao da čitaju sa šalabahtera jbt...Pobogu,jel ima bilo šta u rh da valja ?!

Avatar patkovic
patkovic
21:12 26.10.2017.

jel ispala ,iz ringišpila?

Avatar grbadeva
grbadeva
08:57 27.10.2017.

Oh, laknulo mi je. Danima, tjednima, mjesecima čak pitao sam, zapitkivao, slao dopise, pa gdje je naša draga i premila Sementa. Sada mi je laknulo. Konačno se mogu naspavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije