Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adele:

Savršena sam cura jer kuham i uvijek sam raspoložena za seks

adele
Pixsell
14.02.2012.
u 12:46

Talentirana Britanka otkrila je da namjerava uzeti pauzu od pet godina da bi se posvetila svom dečku Simonu Koneckiju. Adele upravo svoju predanost poslu krivi što joj nijedna veza do sada nije uspjela.

Nakon što je sa šest nagrada trijumfirala na dodjeli Grammyja, 23-godišnja pjevačica Adele spremna je okrenuti novu stranicu u životu i promijeniti prioritete. Naime, talentirana Britanka otkrila je da namjerava uzeti pauzu od pet godina da bi se posvetila svom dečku Simonu Koneckiju.

Adele upravo svoju predanost poslu krivi što joj nijedna veza do sada nije uspjela. Istu pogrešku ne želi ponoviti s novim dečkom. Misli da je savršena partnerica jer voli kuhati, puno se smije i uživa u seksu.

– Napravila bih sve za svog muškarca. Dobra sam kuharica i imam dobar smisao za humor. Uvijek sam raspoložena za seks. Većina cura nije – rekla je pjevačica u intervjuu za američko izdanje Voguea.

– Volim i malo drame, brzo planem. Nisam bipolarna, ali brzo prijeđem s “Bože, volim te!” na “Gubi se iz moje kuće!”. I nikad ne razgovaram o tome, već se svađam tišinom – dodala je glazbenica.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mica1111
12:55 14.02.2012.

...ovo drugo je posebno važno...:))

PO
polo60
14:26 14.02.2012.

e baš mi je drago što sam to saznao lakše ču spavati

ZA
zagabria1
22:36 14.02.2012.

ona je uvije raspoložena za... ali sudeći po njenom obujmu čini se da dečko baš i nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije