Naslovnica Showbiz Zvijezde

Savršena sam cura jer kuham i uvijek sam raspoložena za seks

Talentirana Britanka otkrila je da namjerava uzeti pauzu od pet godina da bi se posvetila svom dečku Simonu Koneckiju. Adele upravo svoju predanost poslu krivi što joj nijedna veza do sada nije uspjela.
14. veljače 2012. u 12:46 3 komentara 7 prikaza
adele
Foto: Pixsell

Nakon što je sa šest nagrada trijumfirala na dodjeli Grammyja, 23-godišnja pjevačica Adele spremna je okrenuti novu stranicu u životu i promijeniti prioritete. Naime, talentirana Britanka otkrila je da namjerava uzeti pauzu od pet godina da bi se posvetila svom dečku Simonu Koneckiju.

Adele upravo svoju predanost poslu krivi što joj nijedna veza do sada nije uspjela. Istu pogrešku ne želi ponoviti s novim dečkom. Misli da je savršena partnerica jer voli kuhati, puno se smije i uživa u seksu.

– Napravila bih sve za svog muškarca. Dobra sam kuharica i imam dobar smisao za humor. Uvijek sam raspoložena za seks. Većina cura nije – rekla je pjevačica u intervjuu za američko izdanje Voguea.

– Volim i malo drame, brzo planem. Nisam bipolarna, ali brzo prijeđem s “Bože, volim te!” na “Gubi se iz moje kuće!”. I nikad ne razgovaram o tome, već se svađam tišinom – dodala je glazbenica.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • mica1111:

    ...ovo drugo je posebno važno...:))

  • polo60:

    e baš mi je drago što sam to saznao lakše ču spavati

  • zagabria1:

    ona je uvije raspoložena za... ali sudeći po njenom obujmu čini se da dečko baš i nije