Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESENI VIDEO

Saša Lozar majci za rođendan priredio iznenađenje koje će dugo pamtiti

Saša Lozar
Foto: Instagram
1/5
11.05.2021.
u 23:00

- Cijela obitelj dugo je skupljala pare kako bi mami Jadranki Lozar priskrbila rođendansku čestitku za pamćenje. Iznenađenje nije bilo jeftino, ali se isplatilo. Grazie, Luciano!" napisao je Saša uz video

Radijski voditelj i glazbenik Saša Lozar na Instagramu je podijelio video izennađenja u kojem maskiran u Luciana Pavarottija čestita 61. rođendan svojoj mami Jadranki. 

- Cijela obitelj dugo je skupljala pare kako bi mami Jadranki Lozar priskrbila rođendansku čestitku za pamćenje. Iznenađenje nije bilo jeftino, ali se isplatilo. Grazie, Luciano!" napisao je Saša uz video. 

Lozar je ušao u mamin statn pjevajući kao Pavarotti, a u prvi trenutak ga nisu prepoznali ni mama, ni drugi članovi obitelji. 
"Isuse, ovo je sveeeee", "Koji si ti kralj. Nema svatko Pavarottija za rođendan", "Predivno", "Svaka čast", "Zakon, top", "Divno iznenađenje za majku, predobro", "Svaka ti čast, kako ste se toga samo dosjetili", "Pa prekrasno", "S tobom nikad dosadno", samo su neki od oduševljenih komentara koje je dobio.

Podsjetimo, Lozar je pobijedio u prošloj emisiji showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", a maskirao se u Jamesa Browna i Luciana Pavarottija, te pjevao "It's A Man's World". Članovi žirija udijelili su mu brojne komplimente. 

"Ovo je remek djelo, ovo je definicija umjetnosti. Naježila sam se od glave do pete. Ovaj show je tvoj svijet. Ti si večeras bio muškarčina na kvadrat i moram ti priznati da si kralj, štreber, napravio si ovu zadaću studiozno. Ne znam koja mi je verzija bila uvjerljivija. Ličio si mi na Pavarottija'', oduševljena je bila je Indira. ''Fasciniran likom i djelom Jamesa Browna i Luciana Pavarottija, vi ste gospodine Lozar dali i duplo od onoga što smo tražili'', pohvalio ga je Goran. ''Kao James Brown si bio zavodljiv tim osmjehom, trzajima, krikovima ugodnom za uho, a Saši Lozaru nije bili ni traga''', zadivljen je bio i Igor. 

VIDEO: Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije