Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO FANOVE

Ne vidimo to često! Šime Vrsaljko podijelio rijetku fotku s preslatkim sinom

Foto: Instagram
1/5
11.05.2021.
u 17:45

Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko postao je otac malenog Brune u lipnju 2018. godine.

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko rijetko daje na uvid dijelove privatnog života na društvenim mrežama. Nakon jako dugo vremena na Instagramu je objavio fotku sa sinom Brunom (3) te oduševio fanove.

"Preslatki ste", "Vidi ga kako je sretan", "Cool tata", neki su od komentara na objavu ponosnog tate kojem u krilu sjedi maleni trogodišnjak i igra se nad volanom.

Foto: Instagram

Inače, sina je dobio sa suprugom Mateom s kojom je u vezi još od srednjoškolskih dana. Nakon osam godina hodanja vjenčali su se 2017. godine, a na svijet im je stigao Bruno u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva. Tada je s posebnim dopuštenjem izbornika Zlatka Dalića Vrsaljko odletio u Zagreb kako bi bio sa suprugom za vrijeme poroda.

Početkom prošlog mjeseca stigla je vijest kako će njegov klub Atletico Madrid na ljeto prodati šest do sedam igrača, među kojima je i on, a rasplet takve situacije bio je očekivan. Tome u prilog je išla slaba minutaža nšeg Vatrenog, ali i brojne ozljede. Također, iduće mu godine istječe ugovor pa je logično da ga trenutno prvoplasirana momčad La Lige želi prodati, u suprotnom bi mogao otići kao slobodan igrač. Stigao je u Atletico iz Sassuola u ljeto 2016., ali već dvije godine kasnije je posuđen Interu iz Milana.

VIDEO Nakon 24 godine veze raskinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije