Naslovnica Showbiz Estrada

Saša Antić sudu objasnio značenje pjesme 'Mater'

Saša Antić nije se danas pojavio na sudu ali sudac je pročitao njegovo objašnjenje
20. ožujka 2018. u 19:08 3 komentara 2919 prikaza
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Saša Antić iz TBF dobio je poziv od Općinskog suda u Virovitici dobio poziv da se pojavi kao svjedok u raspravi na jednom kaznenom predmetu. 

Kao svjedok Saša Antić zbog stihova pjesme "Mater" mora na sud

U svojoj kolumni Reper to(v)ar napisao je kako je okrivljenik mladić koji je poslao SMS policajcu u kojem je između ostalog napisao:
Naša mater te traži. Antić je pozvan na sud da objasni stihove svoje pjesme. Saša Antić nije se danas pojavio na sudu ali sudac je pročitao njegovo objašnjenje, piše Novi list.

Antić je objasnio kako se u pjesmi radi o karikaturizaciji i arhetipu matere koja rješava sve. Autor kaže kako se postavlja pitanje postoji li ona uopće, odnosno da je evidentno da je mater simbol nemoći glavnog junaka, kojeg je ostavila djevojka. Pjesma je u srži, ismijavanje nasilnika, zaključio je Antić.

Večernjakova ruža Večernjakova ruža Spektakl u HNK: 'Odnijet ću ovaj trofej na jedno tajno mjesto!' ‘Crazy’ će osvojiti Europu? Zrinko Tutić: Podržavam Franku, pjesma je odlična Franka Batelić Nešto nedostaje... Publika dala svoje mišljenje o pjesmi s kojom Franka ide na Eurosong
Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • donekle.realan:

    Mater = UDBA. Jer ako se povrijedi mladog ljevičara (jugonostalgičara) kao što je Saša i njegove drugove ima da te mater traži i riješi stvar.