Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre noge

Sandra Perković novim izgledom zapalila internet

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
28.09.2018.
u 10:40

Ovaj put odlučila je malo osvježiti frizuru, a rezultat je ponosno pokazala na društvenim mrežama. No više pozornosti privukle su njezine noge u kratkoj crvenoj suknji

Nakon fotografije Iz Pariza, na kojoj je u maloj crnoj haljini Balmain dubokog dekoltea, kakav na njoj nismo navikli vidjeti, i sandalama s visokim potpeticama hrvatskog dizajna Ledenko bacačica diska Sandra Perković opet plijeni poglede svojim odjevnim kombinacijama i isklesanim tijelom.

 

Ovaj put odlučila je malo osvježiti frizuru, a rezultat je ponosno pokazala na društvenim mrežama. No više pozornosti privukle su njezine noge u kratkoj crvenoj suknji. Uz fotografiju na Instagramu je napisala: – Dobra kosa govori glasnije od riječi. Pratitelji su uzvratili komentarima o tome kako jednako glasno govore visoke potpetice, ali i da ima dobre noge.

 

Osim Sandre, frizuru su odlučile osvježiti još neke poznate dame. Korana Gvozdić, koja će uskoro stati pred oltar, otkrila je kako joj je zaručnik Ivan Šarić predložio da obrije dio glave, no iako Ivan to priželjkuje, ona baš nije za velike promjene.

Ana Radišić, voditeljica TV emisije Ekslkuluziv, rekla je kako ne misli mijenjati svoju plavu boju kose, ali da je jednom pokušala biti narančasta.

Sandra u posljednje tri godine ostvaruje zavidne sportske rezultate, ali ne prestaje raditi ni na svome izgledu. Uživa ići na razne kozmetičke tretmane, ima vizažisticu koja dobro procjenjuje koji make-up uklopiti u njena događanja, a uza sve to lijepa sportašica nije sklona monotoniji ni kada je riječ o frizuri, pa je tako komentirala da bi silno željela bob frizuru, no treninzi joj to ne dopuštaju, ali zato zna da joj plava kosa najbolje stoji i to ne misli promijeniti.

 


 

Komentara 21

KO
koraknaprijed
11:01 28.09.2018.

kako se meni čini nama će trebati jedna specijalna vatrogasna jedinica specijalizirana za gašenje interneta,svaki dan netko "zapali" internet,to je dobro da vi ne zarađujete na ovkvim objavama,ne na ovoj ali Seva,Lana,Nina,Dalija, Vlatka,uff muka me lovi.

AN
AnteKino
11:06 28.09.2018.

Je zapalila sve mi se dimi iz mobitela ........

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
11:00 28.09.2018.

Dosadni ste sa uhljebušom i njezinim balvanima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije