Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandi Cenov

Poznati pjevač oživio baladu Ibrice Jusića, a sada otkriva i zašto

Foto: PR FOTO
1/2
27.11.2017.
u 18:03

Sandi Cenov obradio je ljubavnu baladu 'Ljubi san vašu kćer'

Predstavio si nam svoj novi singl, obradu ljubavne balade „Ljubi san vašu kćer“, Ibrice Jusića i ponovno ju oživio nakon dvadeset pet godina.  Zašto baš tu pjesmu i kako si došao na ideju?

Dugo već u srcu nosim tu pjesmu i često je sviram onako - sebi za dušu. No kad mi je iz starog rokovnika ispao papir s tekstom te pjesme, to mi je bio znak da je moram i snimiti. Meni je to jako emotivno, i nadam se da se to i čuje u ovoj mojoj verziji.

Istoimeni singl „Ljubi san vašu kćer“ je dobio i video spot. Možeš li nam otkriti neke detalje sa snimanja - kako vam je bilo, s kim si sve surađivao?

Spot je sniman opušteno u okruženju divnih ljudi iz DM studija, i uz glumicu Kristinu Vračarić. U spotu smo htjeli dobiti atmosferu pjesme, pa se nadam da smo uspjeli u tome.

Što Sandi sluša privatno? Koji žanr ti najviše odgovara?

Privatno slušam zaista sve i svašta. Ali držim se osnovnog kriterija, a to je iskrenost onog tko pjesmu donosi... A srce to samo prepozna.

Pripremaš li možda nastup uskoro, gdje te se može čuti uživo?

Uvijek je nama taj 12. mjesec period s puno koncerata -  09.12. Zagreb, Buzin, Automat club u trgovačkom centru Supernova, 16.12. Zadar club Yachting, 25.12. Split, club Vanilla, 28.12. Trogir, glavni trg - adventski koncert.

Kakvi su ti planovi za budućnost? Možemo li očekivati i album?

Naravno. Album je u pripremi, a dane provodim u stvaranju novih pjesama i u snimanju istih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije