Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar povod

Salma Hayek objavila fotku u toplesu s trbuhom do zuba, obožavatelji oduševljeni

Foto: Instagram
1/7
26.09.2020.
u 14:02

Salma i francuski milijarder François-Henri Pinault (58) dobili su Valentinu 2007. godine

Slavna glumica Selma Hayek obilježila je 13. rođendan svoje kćeri Valentine Palome prigodnom fotkom. Naime, objavila je fotku na kojoj je Salma trudnja s Valentinom, a obožavatelji su oduševljeni time što je na fotki glumica u toplesu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Sutra malena beba koja je nastala u mojoj maternici službeno postaje tinejdžerka. Tako brzo rastu...", napisala je ispod fotografije koja je pokupila preko milijun lajkova u kratko vrijeme.

"Bog je uzeo dodatno vrijeme kad je tebe stvarao", "Nestvarno si lijepa", neki su od komplimenata fanova.

Salma i francuski milijarder François-Henri Pinault (58) dobili su Valentinu 2007. godine, a par se vjenčao dvije godine kasnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije