Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKI ŽIVOT

S ljubavnicom ima dvoje djece, a supruga preko Instagrama doznala da ima novu curu

Exclusif - Patrice Evra et sa femme Sandra arrivent à l'aéroport de LAX à Los Angeles
Foto: AGENCE/PIXSELL
1/13
21.10.2020.
u 13:10

Nakon što je nova djevojka nogometaša Patricea Evrea objavila fotografije iz zajedničkog doma na Instagramu, supruga slavnog nogometaša Sandra ostala je u nevjerici.

Dok nas smrt ne rastavi, rekli su nogometaš Patrice Evra i njegova supruga Sandra prije 13 godina, ali čini se da će razlog za rastavu biti nešto drugo. Naime, slavni sportaš ima novu djevojku – danski model Margaux Alexandra koja je 14 godina mlađa od njega.

Iako je njezina ljubav još od srednjoškolskih dana te su zajedno čak 25 godina, 39-godišnjoj Sandri Patrice je slomio srce. Ona ga, kako kaže za The Sun, nije vidjela od siječnja kada je odselio iz zajedničkog doma u Parizu kako bi živio s Margaux, a objavom fotografije iz kućne teretane u južnom Londonu danska ljepotica potvrdila je za Sandru sva mučna nagađanja, a to je bivšu ljubav nogometaša slomilo.

– Patrice je jedini muškarac kojeg sam ikada voljela, a on se ponio jako okrutno – rekla je Sandra za The Sun.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Vezu danskog modela i nogometaša otkrio je britanski list Daily Mail objavivši fotografije na kojima je Evra drži za stražnjicu, a prisutnim fotografima nije promaklo ni to da su izmjenjivali nježnosti te da Patrice nije nosio prsten.

Sandra Evra, na svoju žalost, godinama je morala živjeti s tračevima da joj je suprug nevjeran, a 2013. godine iz medija je doznala da je Playboyeva manekenka Carla Howe s njim dijelila postelju. Howe je tabloidima tada kazala da ju je Evra tri mjeseca progonio, ali i istaknula da joj ni u jednom trenutku nije htio priznati da ima suprugu i djecu.

Patrice Evra l'international français de football, et son femme Sandra durant la finale du Monte Carlo Rolex Masters 2017 qui oppose Rafael Nadal à Albert Ramos-Vinolas sur le court Rainier III du Monte Carlo Country Club à Roquebrune Cap Martin le 23 avril 2017. Nadal a remporté le match en 2 sets, 6/1 - 6/3. Il remporte ici ce tournoi pour la dixième fois. © Bruno Bebert/Bestimage Celebrities at the Monte Carlo Rolex Masters 2017's final. Rafael Nadal won the tournament for the 10th time. Monaco, April 23rd, 2017./PIXSELL
Foto: Bruno Bebert/Bestimage/PIXSELL

Bivšeg kapetana Manchester Uniteda povezivali su s 32-godišnjom liječnicom Gabriellom Birley, koju je upoznao u Las Vegasu prije nekoliko godina. Nastavili su se viđati po povratku u Veliku Britaniju, a u 2014. bodrila ga je sa svojom sestrom i majkom u Brazilu na Svjetskom prvenstvu kada je Evra zaigrao za Francusku. 

U međuvremenu, Gabriella je Patriceu rodila dvoje djece, a prošlog tjedna Sandra je otkrila da se par razilazi nakon 25 godina veze.

– Bit će slomljena. Vodio je dvostruki život i godinama bio izdajnik. Njena djeca imaju polubrata i polusestru. Puno je toga s čim se mora nositi – kažu izvori bliski obitelji za The Sun.

 

 

 

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
16:22 21.10.2020.

ne kužim. zakaj ona misli da bude prošla drugačije. čim dođe novi model bit će bivša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije