Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala fibrilaciju atrija

Vedrana Rudan operirala srce: Napokon mogu zaspati bez lijekova

Vedrana Rudan
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
08.01.2018.
u 23:25

Spisateljica je operirana u Rijeci nakon što je s teškom bolesti srca živjela desetak godina

Spisateljici Vedrani Rudan prije desetak je godina dijagnosticirana fibrilacija atrija, bolest srca koja napada i muškarce i žene neovisno o dobi.

No, tek prije dva i pol mjeseca Rudan se u Rijeci podvrgnula zahvatu ablacije srca, pišu 24 sata.

– Puls mi se znao popeti na 246 otkucaja u minuti, učestali su se i odlasci na hitnu gdje bih primala infuzije ili elektrošokove. Odavno sam zaboravila kako je to popiti čašu alkoholnog pića ili pravu kavu, a godišnje sam odmore planirala prema blizini bolnice – ispričala je Vedrana Rudan i dodala:

– Prvi put nakon godina mogu zaspati bez tableta, moji bližnji još ne mogu vjerovati, no meni kao da je vraćen život, a ja inače u čuda ne vjerujem. Da su mi simptome i napola smanjili, život bi mi opet imao smisla, a sad ih uopće više nema – kaže spisateljica koja je, priznaje, razmišljala čak i o samoubojstvu zbog bolesti.

Ovo su simptomi koji će vam otkriti da imate problema sa srcem

Vedrana Rudan
1/11

Komentara 12

BE
beatles5
08:31 09.01.2018.

Drži se carice.

ET
etrao
23:47 08.01.2018.

Ja mislio da ona nema srce!

DA
dalibla
12:08 09.01.2018.

molim vas ako netko zna tko je ona uopće i zašto je stalno tako medijski eksponirana.Hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije