Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivo su je najavili

Rudan gostovala u emisiji u Srbiji i voditelju poručila: Voditelji su retardirani

Foto: Screenshoot
1/5
25.10.2019.
u 19:35

Hvala što ste me pozvali i što ste me krivo najavili i rekli da sam Vesna i da sam iz Zagreba, ali uglavnom su voditelji retardirani, jel tako? - rekla je književnica.

Književnica Vedrana Rudan bila je gošća u emisiji Srđana Predojevića i odmah na početku gostovanja uputila je kritiku voditelju jer je u najavi rekao kako će mu gošća biti Vesna Rudan.

- Hvala što ste me pozvali i što ste me krivo najavili i rekli da sam Vesna i da sam iz Zagreba, ali uglavnom su voditelji retardirani, jel tako? - rekla je književnica voditelju "Jutarnjeg programa" na Prvoj televiziji. Predojević se ispričao, a Rudan je nastavila:

- Izgleda da vi ne čitate knjige, ali čuli ste nešto o tome ili ste pročitali na blesimetru. Voditelj je odlučio suzdržati se od komentara. Ovo nije prvi verbalni okršaj naše književnice i srpskog voditelja, jer je i prije godinu dana Vedrana bila njegova gošća i razgovor je imao sličan scenarij.

Prije godinu dana Predojević je predstavljajući knjigu Vedrane Rudan rekao kako je radnju njezine knjige o ženi koja poslije vjenčanja shvati da je pogriješila, a Vedrana je tada Srđanu rekla: Shvatila je i ono što je shvatila i vaša žena. Voditelju tada nije bilo jasno što književnica želi reći  pa je Rudan objasnila:

- Pet dana nakon vjenčanja shvatila je da je loše izabrala, sreća da ima ljubavnika pa joj malo pomaže, ali jadna žena. 

Komentara 27

PS
popevke sAm slagal
20:50 25.10.2019.

Isprazna, nebitna osoba koja je shvatila da samo prostaklukom, primitivizmom i uvlačenjem Srbijancima može privući pažnju i tako nešto zaraditi obzirom da joj je spisateljska kvaliteta ravna nuli.

Avatar Observer
Observer
22:58 25.10.2019.

"Okrsaj nase knjizevnice i srpskog voditelja" ? Izgleda da u tu kategoriju "nasih" spada i VL . Vedrana Rudan je jednom izjavila da se ponosi sto nije Hrvatica , dakle , sto Vecernjak smatra pod "nasa" ?

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
22:35 25.10.2019.

Cijele njene knjige su blesimetri za ljevičarke... A ona sama je bioliška greška

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije