Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medijski transfer

Stiglo pojačanje na RTL! Od jučer na programu ponovno i jedno već viđeno lice

Foto: RTL
1/2
07.05.2020.
u 07:00

Doriana su oduvijek zanimale fizika i matematika pa meteorologiju, kaže, nije mogao izbjeći.

Gledatelji RTL-a jučer su imali priliku upoznati novog meteorologa Doriana Ribarića koji je s N1 prešao na RTL, a njegova prva mentorica bila je Dunja Mazzocco Drvar s kojom se sada opet sreće na RTL-u.

1/7

– Dunja mi je još davno približila svoj, malo drukčiji pogled na vremensku prognozu, što su na najbolji mogući način prepoznali i gledatelji, a svaki je njezin savjet zlata vrijedan. Inače, studentske sam klupe dijelio sa Željkom Pogačić, koja mi je jako puno pomogla u pripremama na RTL-u – kaže Dorian. Dolazi iz Veprinca, mjesta iznad Opatije odakle se pruža pogled na cijeli Kvarner i njegove česte kišne oblake.

Foto: RTL

– Oduvijek me zanimalo kako neke prirodne stvari funkcioniraju pa sam odmalena bio zainteresiran za matematiku, fiziku i ostale prirodne znanosti, što je rezultiralo i studijem na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Dodajmo tome da mi je mama iz Svetog Jurja kraj Senja i dobar dio života živi s burom u leđima pa nekako meteorologiju nisam mogao izbjeći – kaže Dorian, koji slobodno vrijeme najradije provodi sa suprugom i dvogodišnjim sinom ili igra košarku kojom se poluprofesionalno bavi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije