Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVAJU ZAJEDNO

Romantični selfie tinejdžerske zvijezde i supermodela

Zayn i Gigi
Foto: Guliver/X17
1/5
04.01.2017.
u 15:38

Engleski pjevač i američka manekenka u vezi su od studenog 2015. godine, a nedavno je procurila i vijest kako je Zayn navodno zaprosio svoju dragu.

Pop pjevač Zayn Malik (23) i njegova djevojka, supermodel Gigi Hadid (21) ne kriju na društvenim mrežama koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

Tako je Zayn jučer na Instagramu podijelio i prvu zajedničku fotografiju, točnije dva selfieja na kojima je Gigi iza njega, naslonjena na zaynovu glavu. Gigi je pokazala svoju prirodnu ljepotu, i za čak 18 milijuna Zaynovih pratitelja na Instagramu otkrila kako izgleda bez šminke.

Odbila prosidbu

Engleski pjevač i američka manekenka u vezi su od studenog 2015. godine, a nedavno je procurila i vijest kako je Zayn navodno zaprosio svoju dragu. No, kako su pisali američki mediji, odbila ga je jer je još premlada. Inače, Zayn je jednom već bio zaručen, i to za Perrie Edwards, članicu grupe Little Mix.

 

A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on

>>Miljenik tinejdžerica otkazao koncert zbog tjeskobe

Ključne riječi

Komentara 1

GF
gfrancic
17:54 04.01.2017.

nikad cuo za njih, kakva zvijezda o boze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije