Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica u novoj vezi?

Roditelji Miley Cyrus: Taj je dečko baš ono što joj treba

amfAR
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.11.2014.
u 15:11

Miley je u petak posjetila Patricka u njegovu domu, gdje su proveli nekoliko sati, a zatim su zajedno nekamo otišli

O njihovom odnosu mediji su prvi put pisali 2011., ali pjevačica i sin akcijskog junaka tada svoju vezu nisu nastavili. Patrick Schwarzenegger (21) i Miley Cyrus (21) sada se opet druže, a strani mediji pišu da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Naime, Miley je u petak posjetila Patricka u njegovu domu, gdje su proveli nekoliko sati, a zatim su zajedno nekamo otišli, piše Daily Mail.

- Miley se nada da će se s Patrickom upustiti u pravu vezu - rekao je izvor blizak pjevačici i dodao da njeni roditelji Billy Ray (53) i Tish (47) smatraju da je Patrick upravo ono što Miley treba. S druge pak strane Arnold (67) i Maria Shriver (58) boje se da će problematična pjevačica loše utjecati na njihovog sina.

>>Poslušajte kako je Miley Cyrus rasturila singl Led Zeppelina

>>Otac Miley Cyrus u poruci joj je poručio - ovo!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:24 03.11.2014.

Evo, cak se vise u Americi ne pise o Hani Montani...samo u Vecernjem, i najzutijim novinama Evrope.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije