Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT U UTORAK

Robbiejeva pozornica uključuje divovski videozid i skulpturu

ROBBIE WILliaMS
Foto: Sonja van Kampen/Geisler-Fotopre/DPA/PIXSELL
1/4
11.08.2013.
u 18:14

Robbie Williams još nikada nije bio u Hrvatskoj, no priznaje kako je čuo da je Hrvatska zaista lijepa zemlja

Na zagrebačkom stadionu Maksimir u tijeku je montaža velike pozornice za koncert Robbieja Williamsa koji će se održati u utorak. Kako ističu organizatori, na pozornici će se nalaziti najnoviji i najmoderniji efekti koncertne video produkcije, uključujući i divovski video zid od 48.000 pojedinačnih piksela te 3D konstrukciju s Robbiejevim likom.

Robbie Williams još nikada nije bio u Hrvatskoj, no priznaje kako je čuo da je Hrvatska zaista lijepa zemlja te da je također čuo kako su drugi izvođači oduševljeni hrvatskom publikom. Izjavio je kako jedva čeka da održi koncert u Zagrebu te provjeri jesu li Hrvati zaista tako dobra publika.

Prije Williamsa nastup će održati i sve popularniji engleski pjevač i tekstopisac Olly Murs, široj javnosti najpoznatiji iz TV-emisije The X Factor. Williams mu je bio gost na jednom od televizijskih nastupa, a poslije se rodila i suradnja dvojice glazbenika. Atmosferu će prije koncerta dodatno zagrijati i hrvatski DJ Filip Jelaš, koji je isti zadatak imao i na zagrebačkom nastupu Beyonce.

Na dan održavanja ovog velikog ljetnog spektakla, svim posjetiocima će, uz predočenje ulaznice za koncert, biti omogućeno besplatno korištenje javnog gradskog prijevoza ZET-a na svim linijama. Svi oni koji žele ići na koncert još uvijek mogu kupiti ulaznice, osim one najjeftinije, koje su već rasprodane. Cijene preostalih ulaznica se kreću od 279 kuna za sjedaća mjesta na sjeveroistoku pa do 999 kuna za ložu.

>> Zbog Robbieja Williamsa u Hrvatsku dolazi sve više turista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije