Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao je i poljubac

Rijetko ih viđamo skupa! Jelena Perčin i Momčilo Otašević privukli su pažnju na premijeri filma

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/11
08.12.2021.
u 14:56

Jelenu i Momčila nemamo priliku često vidjeti skupa u javnosti, a dobro raspoloženi supružnici spremno su pozirali fotografima

Jelena Perčin (40) i Momčilo Otašević (31) pojavili su se na premijeri filma 'Po tamburi' u Puli i privukli veliku pozornosti okupljenih.

Jelenu i Momčila nemamo priliku često vidjeti u javnosti, a dobro raspoloženi supružnici spremno su pozirali fotografima pa je čak pao i poljubac.

Podsjetimo, par je u braku od 2018. godine te imaju dvoje djece- kćer Mašu i sina Jakšu koji se rodio u studenom prošle godine. Tim povodom glumac je rekao da smatra da je bolja osoba otkako je postao otac. "Teško mi je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili", rekao je nakon rođenja sina. 

07.12.2021., Zagreb - Svecana pretpremijera domace akcijske komedije Po tamburi u kinu Cinestar.
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Inače, par se upoznao na snimanju serije 'Zora dubrovačka', a Jelena je istaknula da ju je odmah osvojio. Dodajmo i da glumica iza sebe ima brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojeg ima kćer Lotu (11).

Momčilo je nedavno otkrio što misli o svom statusu miljenika žena, ali i oslovljavaju li ga tako i u njegovoj rodnoj Crnoj Gori.
-Naravno da supruga nije ljubomorna, nema tu ništa zbog čega bi trebala biti. U Crnoj Gori sam: 'Evo ga, onaj naš glumac' i to mi se sviđa- otkrio je glumac.

VIDEO Alec Baldwin dao prvi intervju nakon ubojstva snimateljice na setu 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije