Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao iz romana

Josipa Lisac o posebnoj osobi: Bila sam luda za njim, a kad smo se sreli, nije obraćao pozornost na mene

Josipa Lisac
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
08.12.2021.
u 13:00

Alka Vuica poručila joj je kako zbog njene ljubavne priče s Karlom Metikošem još uvijek vjeruje u ljubav

Jedna od najljepših ljubavnih priča iz glazbenog svijeta je ona Josipe Lisac i Karla Metikoša. Njihova ljubav i glazbena suradnja išli su ruku pod ruku i njihova ljubav zasnivala se na poštovanju i razumijevanju i, kako Josipa često naglašava, sve probleme uvijek su rješavali smirenim razgovorom i ništa nisu stavljali pod tepih, a kako se dogodio taj sudbonosni susret ovo dvoje glazbenika Josipa je opisala na Instagramu. 

"Ja sam ga upoznala još kad mi je bilo 14 godina jer sam tad kupila njegovu prvu singlicu. Na omotu je bio on, šarmantan, vrhunski dotjeran – u bordo majici preko koje je nosio ‘hozntregere’. Bila sam luda za njegovim pjesmama i za njim, pa sam čak prijateljici pokazivala jedan stan na Ribnjaku uvjerena da on tamo stanuje, iako to nije imalo veze. Tamo je imao probe i čage. Uživo smo se sreli potkraj 1970. u Skopju na nekom zajedničkom nastupu. Sjećam se da je sjedio za klavirom i nešto svirao. Prišla sam klaviru i rekla: ‘Joj, vi prekrasno svirate!’ Međutim, nije na mene uopće obratio pažnju. Kasnije su domaćini organizirali večeru, sjedili smo svi za velikim stolom, bilo je tu i glumaca i pjevača, političara... On i dalje nije obraćao pažnju. Idući put sreli smo se u Petrinji, 6. veljače 1971. Ušla sam u garderobu prepunu izvođača i prvo vidjela njega. Sreli su nam se pogledi i to je bilo to. On je još bio u vezi s Etiopljankom Gabrielom. Tek kasnije mi je priznao da se točno sjeća haljine koju sam imala u Skopju, što sam mu rekla, kakvim glasom, gdje sam sjedila za večerom i da mi se tamo udvarao neki glumac. Imao je nevjerojatnu sposobnost zapažanja", prisjetila se pjevačica.

Ova crtica o njezinoj ljubavi s Karlom ganula je mnoge, a njezina kolegica Alka Vuica napisala je Josipi kako su ona i Karlo najljepša ljubavna priča i da zbog njih vjeruje u ljubav.

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile: 'Naša priča je definitivno završila'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar StormRaider95
StormRaider95
13:15 08.12.2021.

Neka. Lijepo je to kad je ljubav uzvraćena. U neku ruku, s poštovanjem kažem, "vječna" ljubav opstane samo zato što je "jedan" umro. S vremenom se moglo dogoditi da se zaljubi u neku drugu i ništa od "vječne ljubavi"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije