Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdio odvjetnik

Rihannin dečko s kojim čeka dijete uhićen zbog pucnjave, policija ga dočekala na aerodromu i odvela pred svima

Rihanna i A$AP Rocky ?ekaju svoje prvo dijete
Foto: Doug Peters
1/15
20.04.2022.
u 22:00

Policajci su ASAP Rockyja dočekali na terminalu u zračnoj luci, stavili mu lisice i odveli ga.

Dečko poznate pjevačice Rihanne (34), reper ASAP Rocky (33), jutros je uhićen na aerodromu u Los Angelesu, donosi TMZ

Svjedoci su rekli kako je glazbenik u Los Angeles stigao privatnim avionom odakle je došao iz Barbadosa, gdje je bio na odmoru s trudnom djevojkom Rihannom. Policajci su navodno ASAP Rockyja dočekali na terminalu u zračnoj luci, stavili mu lisice i odveli ga. 

Vijest o uhićenju potvrdio je za NBC reperov odvjetnik Alan Jackson. Rocky, čije je pravo ime Rakim Mayers, navodno je pod istragom zbog njegove umiješanosti u pucnjavu koja se dogodila 6. studenog prošle godine. Žrtva, koja je preživjela, kasnije je rekla policiji da je reper hodao s još dvojicom kad mu je na ulici prišao s pištoljem. Tvrdio je da je Rocky pucao u njega tri do četiri puta i vjeruje da mu je jedan od metaka okrznuo lijevu ruku.

Inače, njih dvoje poznaju se već više od deset godina, no veza im je dobila romantični nastavak tek u 2020. godini. Prijatelji su još od 2013., kada je reper nastupao na Rihanninim koncertima. Nakon toga, Rihanna se pojavljuje u reperovom spotu za pjesmu 'Fashion Killa', također 2013. godine. 

Glasine o njihovoj romantičnoj vezi su se počele širiti 2018. godine jer su na reviji Louis Vuittona sjedili jedan blizu drugog. 

VIDEO>>Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije