Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izliječen?

Reper Marin Ivanović Stoka izašao iz komune

marin ivanović stoka
dalibor urukalović
21.05.2010.
u 22:38

Vrijeme koje je proveo od ulaska do svojeg izliječenja, iskoristio je za pisanje novih pjesama. Za novi album tamo je navodno, pripremio oko 50 novih hitova.

Nakon četiri mjeseca ponovne borbe s porocima, reper Marin Ivanović Stoka izašao je iz komune u Ivancu. Vrijeme koje je proveo od ulaska do svojeg izliječenja, iskoristio je za pisanje novih pjesama. Za nove albume tamo je navodno, pripremio oko 50 novih hitova.

Njegova borba s drogom traje već dulje vrijeme, a o svojoj ovisnosti Stoka je i sam javno progovorio te napisao i knjigu. Naime prošle godine za Božić Marin i njegova mama Vesna u “Narko dnevniku zvijezde repatice” opisali su što su sve prolazili u mučnom periodu od početka njegove ovisnosti pa sve do 2007. kad je prvi put krenuo u komunu. Što je od novih iskustava stekao u posljednja četiri mjeseca Marin Ivanović još uvijek ne želi podijeiti s javnošću. Iako njegovi prijatelji ne skrivaju sreću što je ponovno s njima, Stoka je danas bio nedostupan za komentare.

Ključne riječi

Komentara 5

DI
dr-ivek
05:54 22.05.2010.

isuse bože samo da on više ništa ne piše.... lik je u banani ko i država po pitanju pjesama, oduvjek se šlepao uz nereda i na kraju krajeva , da nije bilo nereda nitko nikad za njega nebi ni čuo... neka se drži naslikavanja po teen časopisima i bit će sve u redu...

OB
-obrisani-
08:24 22.05.2010.

koga boli kita što je tip izašao, ili s kime se pokosica guzila ili guzi

DU
Deleted user
11:13 22.05.2010.

A koji su mu stari hitovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije