Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila dušu

Sopek jako zabrinuta za majku koja boluje od raka: 'I najmanja prehlada može biti pogubna'

Zagreb: U galeriji Kranjčar otvorena je izložba fotografija Žene, ženama
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
02.04.2020.
u 19:25

- Mama je onkološki bolesnik u aktivnoj terapiji pa jednom tjedno odlazi u KBC Zagreb na kemoterapiju, ali zbog epidemije više ne smijem ulaziti s njom u bolnicu - rekla je Sopek.

TV voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek  ovih dana brine se zbog neodgovornih pojedinaca koji ignoriraju mjere zaštite od koronavirusa. Kako je rekla za Gloriju, oni bi mogli ugroziti zdravlje njene majke Ružice (64), kojoj je lani u listopadu dijagnosticiran karcinom dojke.

- Mama je onkološki bolesnik u aktivnoj terapiji pa jednom tjedno odlazi u KBC Zagreb na kemoterapiju, ali zbog epidemije više ne smijem ulaziti s njom u bolnicu. Mamin imunitet sada jest jači nego u prvoj fazi liječenja, no vrlo je važno da pazi na zdravlje. Jer i najmanja prehlada - a kamoli koronavirus - mogla bi joj donijeti ozbiljne komplikacije. A ako se to dogodi, u svibnju neće moći na planiranu operaciju odstranjivanja karcinoma koji je bio vrlo velik - kazala je Renata koja nije potonula nego je krenula u borbu s majkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Faces 🗿🗿🗿 #makeupideas @sandasopek #havingfun 💄📸✔️ #OstaniDoma

A post shared by Renata Sopek (@renatasopek) on

-  Naši stručnjaci vrlo su proaktivni, kad kažu: “Nemojte izlaziti” - pametnome dosta. I ja apeliram i molim da se svi toga drže jer tako će zaštititi i sebe i one kojima je zdravlje krhko - poput moje mame - rekla je Sopek.

Sopek je više puta govorila kako je zahvaljujući mami dobila radne navike. Prvi posao dobila je zahvaljujući njoj i modnoj menadžerici Sandri Vranješ.

Zagreb: U galeriji Kranjčar otvorena je izložba fotografija Žene, ženama
1/10

- Mama me gurnula u taj prvi posao s Auto showom, poslala me svojim poslovnim partnerima i rekla da izvolim raditi. Njih dvije su mi paralelno usadile radne navike od najranije dobi. Naučila sam da ako si hoću nešto priuštiti, trebam raditi i zaraditi - kazala je u jednom od prijašnjih intervjua. 

Ključne riječi

Komentara 2

JD
John Doe Jr.
20:23 02.04.2020.

zar sad cijela hrvatska mora znati kako si ti zabrinuta

OT
otrovnijezik
20:46 02.04.2020.

Jedna jedina. Sva sreća pa nema drugih tako bolesnih a i gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije