Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila dušu

Lidija zgrožena: 'Prikazana sam kao kučka na TV-u, uvjeravali su me da sam ja kriva'

Foto: RTL
1/9
02.04.2020.
u 15:51

Podijelila je komentare Alenovog poznanika koji joj je dao podršku i napisao kako je i on s njim imao svađa.

Lidija Stević, kandidatkinja showa "Brak na prvu" posljednjih dana otvara dušu na Instagramu. 

Naime, stučnjaci su spojili nju s Alenom Topićem s kojim jednostavno nije pronašla zajednički jezik te su se u jednoj epizodi posvađali pred ostalim parovima, a ona je otkrila čak i da je ona u suzama napustila njihov zajednički stan i otišla u hotel.

1/8

"Znate onu priču o tome da se nešto dogodi između dvije osobe koje su same u sobi. E sad, pitanje je što se doista dogodilo, jer postoje njezina strana priče, njegova strana priče i istina. A sad zamislite da se nešto dogodi između dvije osobe koje su na setu s nekoliko ljudi i kamera. Pitanje je, koliko tu strana priča imamo? Puno. Jako, jako puno, ali uvijek je samo jedna istina da je to TV show, a ne istina", napisala je u posljednjoj objavi Lidija.

Foto: Screenshot Instagram

Podijelila je komentare Alenovog poznanika koji joj je dao podršku i napisao kako je i on s njim imao svađa. 

"Znači, ti stručnjaci su me spojili s krivom osobom i onda su me uvjeravali da sa mnom nešto nije u redu.Moja strana priče im je bila manje bitna. Meni to baš i nije stručno", uputila je kritiku stručnjacima iz showa.  

Foto: Screenshot Instagram

"Odličan mi je ovaj Instagram. Hvala ljudima koji poznaju Alena što mi se javljaju! Kako me prikazuju na TV-u izgleda kao da sam ja kučka, a on romantični ne znam šta, ali zgrožena sam. Ne razumijem što time žele postići", požalila se.

Ispod jedne objave podršku joj je dala još jedna kandidatkinja showa, Nikolina Tutić, koja sa svojim suprugom također nije kliknula.

"Sve si rekla, bravo ženo", napisala je Nikolina. 

Ključne riječi

Komentara 30

TM
trade_mark
15:58 02.04.2020.

žena je nečovjek. rekla liku da nema šanse jer nije lijep. u prvom redu nek spusti kriterije jer ona sama nije bogznakaj, a u drugom redu... šta to znači? taj se čovjek toliko trudio oko nje, a ona se držala ko neka frigidna letva. ajde molim te... čemu se ti sad čudiš?!

KR
kronika20
16:14 02.04.2020.

Ovakve tuke će tražiti zaštitu od nasilja. Sve više je razvidno da su muškarci maltretirani od psihotičnih žena, samo za razliku njima je teško to priznati, već radije trpe dok mogu. Većina ih oda na drugi svijet, zato imamo toliko udovica, a neki puknu i reagiraju nepromišljeno.

KA
kaptol
16:26 02.04.2020.

Sama sebe nazvala k....m pa sto se mene tice neka i ostane .Budimo iskreni da nije nizasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije