Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavio ih bez teksta

Rekli su mu da je čudan odabir za romantičnog junaka. Imao je savršen odgovor

Daniel Radcliffe
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
1/3
27.10.2014.
u 08:00

Daniel Radcliffe kaže da je frustriran što ga mediji često prozivaju "nekonvencionalnim" romantičnim junakom

Daniel Radcliffe kaže da je frustriran što ga mediji često prozivaju "nekonvencionalnim" romantičnim junakom.

- Kada je romantična komedija "What If" izašla, mnogi su govorili kako sam nekonvencionalan odabir za glavnu ulogu u romantičnoj komediji. Uskoro mi je to dosadilo pa sam nekog upitao 'A što je to točno nekonvencionalno na meni? Zaista, reci mi' - ispričao je britanski glumac u nedavnom intervjuu.

- I ta osoba mi je odgovorila 'Pa, mislim da je stvar vjerojatno u činjenici što te povezujemo s ulogom Harryja Pottera, mladog dječaka čarobnjaka'. Moj odgovor odmah je bio 'Pa muška populacija nije imala problem da odmah seksualizira Emmu Watson' - opisao je 25-godišnji Radcliffe.

Prošlog mjeseca Emma Watson, Radcliffeova kolegica iz serijala "Harry Potter", pokrenula je UN kampanju "HeForShe" kojom se želi potaknuti muškarce da pomognu postići jednakost među spolovima, prilikom čega je istaknula kako je od njene 14. godine određeni mediji seksualiziraju.

>>Emma Watson postala UN-ova ambasadorica dobre volje

>>Daniel Radcliffe mrzi kad crkva svoj nos gura gdje mu nije mjesto

>>Radcliffe ne želi ponovno glumiti Harryja Pottera

Foto: Doug Seeburg/News Syndication/PIXSELL

Doug Seeburg/News Syndication/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije