Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zsa zsa

Oglasila se pjevačica zbog čijeg je odustajanja nastupio Baby Lasagna: 'Iskoristio si priliku'

Foto: Instagram
1/12
26.02.2024.
u 10:25

Zanimljivo je da je Baby Lasagna upao na Doru kao rezerva i to samo zato što je od natjecanja odustala pjevačica Zsa Zsa. Upravo se ona i oglasila nakon njegove pobjede

Sinoćnja pobjeda Baby Lasagne na Dori 2024. razveselila je cijelu Hrvatsku, a po komentarima iz svijeta, čini se i fanove Eurovizije van granica Lijepe naše. Tako će nas upravo on, glazbenik pravog imena Marko Purišić, predstavljati u svibnju u Švedskoj na izboru za pjesmu Eurovizije, koja je ondje došla nakon pobjede Loreen i njezine pjesme "Tattoo". 

Zanimljivo je da je Baby Lasagna upao na Doru kao rezerva i to samo zato što je od natjecanja odustala pjevačica Zsa Zsa. Upravo se ona i oglasila nakon njegove pobjede.

VEZANI ČLANCI

"Apsolutno podržavam i presretna sam što se zbog ovih ludih okolnosti izrodilo takvo pozitivno ludilo. Iskoristio si priliku najbolje moguće ikad. Ja sam sretna", poručila je na svom Instagram storyju pjevačica.

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Zsa Zsa je bila na popisu polufinalista Dore s pjesmom "Probudi usne moje" te je objavila da odustaje početkom siječnja. Tako je umjesto nje na Dori nastupio Baby Lasagna koji je ubrzo postao i favorit. Zsa Zsa je nakon odustajanja objasnila zašto je donijela tu odluku.

- Dragi moji svi, vjerojatno ste već načuli o mom sudjelovanju na Dori 2024. ! Ali život se posložio tako da prije nego sam uopće uspjela progovoriti o tim uzbudljivim vijestima, čemu sam se jako veselila jer je sama prijava i sudjelovanje novost za cijelu moju zajednicu koja me sluša, a i mene samu (bas zato jer svi znate i da sam dugo odbijala otići na takva natjecanja), karte su se neočekivano posložile malo drugačije i nažalost moj prvi javni govor o Dori 2024. je drugačije prirode - o odustajanju. - napisala je pjevačica na svom Instagramu. Dodala je kako joj je žao što mora odustati jer je njezin tim puno truda uložio u ovaj projekt. 

- Iskreno mi je žao jer je cijeli moj tim ulagao puno truda u ovaj projekt, ali zbog povećih prepreka i situacija osobne prirode, koje ne bih voljela iznositi javno, u kombinaciji sa službenim rokovima, jednostavno nam je neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum kakav smatram da Dora zaslužuje od svakog izvođača koji je prijavljen. Radije bih da netko drugi dobije tu priliku i iskoristi je kvalitetno. - napisala je i nastavila: 

1/116

- Smatramo da je prijavljena pjesma predivna. Toliko predivna da je čuvamo već 7/8 godina za neki trenutak na Dori i sigurna sam da je imala velike šanse biti prepoznata od strane publike. Jako zanimljivo je i to da mi je ta pjesma ujedno i prva snimljena pjesma sa A.Pecotićem, iz doba kad još nitko nije znao za "Zsa Zsu", čak i prije Sve u meni se budi... no očito ipak još nije došlo njeno vrijeme i šteta je što je neću uskoro moći predstaviti na Dori no nekad se zvijezde ne poslože onako kako smo mi planirali...

Hvala svima na razumijevanju, vama koji slušate i koji ste navijali za mene, novinarima te samoj organizaciji HRT-a. I najiskrenije sretno svim izvođačima! Lista prijavljenih je zanimljiva i obećavajuća, organizacija je na nivou te vjerujem da ce ovogodišnja @dora.hrt imati veliku pažnju gledatelja, a i ja ću također navijati iz publike :) P.S. Dobro sam, ne morate brinuti. Ali ovaj usisavač i kućni bicikl u pozadini slika mi očito žele nešto poručiti. Vrijeme je za čišćenje i očvršćivanje! Onda će doći lijepe stvari!

VIDEO Baby Lasagna u suzama: 'Jako je teško posvetiti pjesmu jednoj osobi, ali obitelj je najvažnija...'

Komentara 2

BA
Barba56
12:37 26.02.2024.

Kako god da je bilo , ovaj sto je pobjedio je puno bolja opcija nego LET 3 .

DU
Deleted user
10:57 26.02.2024.

E sad , ne bi me niti malo čudilo da je neko puno pritiska Zsa Zsa da se povuče i tako da se i dogodi na kraju ovo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije