Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE U ZRAKU

Razvod mu još traje, ali hollywoodskog šarmera zavela je 29 godina mlađa manekenka!

Brad Pitt i Nicola Poturalski
Foto: Reuters/Instagram
1/16
27.08.2020.
u 21:10

Brojni američki mediji pišu o vezi hollywoodskog glumca Brada Pitta i 29 godina mlađe manekenke

Iako za njega još uvijek traje razvod od glumice i majke njihovo šestero djece Angeline Jolie, Brada Pitta je osvojila, prema pisanjima Page Sixa, 29 godina mlađa manekenka imena Nicole Poturalski. Njemica koja već nekoliko mjeseci objavama na društvenim mrežama vješto daje do znanja kako u njezinom životu postoji bolja polovica, a sada se konačno zna koga ova zanosna brineta, a inače majka malenog dječaka Emila, ljubi.

Naime, potvrda o vezi novopečenog para stiže nakon što je 56-godišnji hollywoodski zavodnik viđen u francuskoj zračnoj luci Le Bourget izvan Pariza gdje ga je dočekala Njemica, a izvori za Page Six tvrde da njihovo viđanje traje i uživaju u zajedničkom odmoru te da se par kasnije uputio u glumčev dvorac na jugu Francuske kojeg je kupio sa bivšom partnericom Angelinom Jolie 2011. godine i za njega "iskeširao" čak 67 milijuna dolara.

- Sjeli su na let koji je trajao sat vremena i stigli na jug Francuske- tvrdi sugovornik za Entertainment Tonight.

Brad Pitt i Nicola Poturalski
1/8

Pittovo romantično putovanje s Nicole odvija se usred pravne bitke njega i bivše supruge Angeline s kojom se razišao u rujnu 2016. godine. Njihov razvod finaliziran je tek u travnju 2019. godine, ali borba za skrbništvo nad njihovom malodobnom djecom Pax (16), Zaharom (15), Shiloh (14) i 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne još uvijek nemilo traje.

Inače, nakon što su se razveli, Jolie je optužila Brada da je njegov alkoholizam razorio obitelj, a on je potvrdio da nije bio u dobrim odnosima s njihovim sinom Maddoxom, na kojeg je nekoliko puta i fizički nasrnuo.  - Morao sam shvatiti svoju krivnju u razdoru naše obitelji. Trebam naučiti kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu - rekao je Pitt tada.

Brad Pitt i Nicola Poturalski
1/6

U siječnju ove godine kolale su glasine kako je Brad opet pao u naručje bivše partnerice i kasnije velikog životnog oslonca, glumici Jennifer Aniston. Glasnija šuškanja počela su nakon dodjele Oscara, a navodno su se potajno nalazili u Jenniferinoj vili na Bel Airu tijekom božićnih praznika. Izvori bliski Jennifer, koja je svjetsku slavu stekla ulogom Rachel u poznatoj TV seriji "Prijatelji",  tvrde da ona Brada nikada nije prestala voljeti.

 Podsjetimo, nakon prekida Brada i 'Jen', glumac je pronašao sreću kod Angeline Jolie s kojom je bio u braku od 2014. do 2016. godine, a Jennifer se 2015. godine udala za Justina Therouxa s kojim se rastala također dvije godine nakon. 

Komentara 1

DU
Deleted user
21:32 27.08.2020.

Žene gledaju status, moć i novac... Lagano je tako imati žene u dvadesetim godinama pa makar si i stogodišnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije