Naslovnica Showbiz TV

Razočarani maneken Antonio zaplakao zbog ispadanja iz Farme

Antonijev odlazak najviše je pogodio manekenku Jelenu Bosančić čije su suze dale do znanje da su se između nje i bivšeg mistera u proteklih tjedan dana rodile posebne simpatije.
26. ožujka 2010. u 22:32 1 komentara 36 prikaza
farma
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Antonio Marušić ipak se nije pokazao toliko vješt s pilom što je naveo kao jednu od svojih kvaliteta prije nego je ušao na Farmu. Bivši Mister turizma izgubio je u dvoboju s Elijom Pisakom i tako prvi napustio seosko imanje u trećoj sezoni reality showa Nove TV.

Pravo da bira vrstu dvoboja imao je Elio koji se odlučio za dvoboj snage i to piljenje drvene grede. Ruka istrijanskog glazbenika pri tome je bila brža i jača pa je njegov mlađi suparnik prvi pao na sjeno. Antonijev odlazak najviše je pogodio manekenku Jelenu Bosančić čije su suze dale do znanje da su se između nje i bivšeg mistera u proteklih tjedan dana rodile posebne simpatije.

- Bio bih licemjeran kada bih rekao da nisam tužan i razočaran. Nadao sam se da ću na Farmi provesti još barem tjedan dana, ali Elio je imao veći biceps - rekao je Antonio u studiju Nikolini Pišek.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti