Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE IGRA

Raspadaju se U pol´ 9 kod Sabe

U pol' 9 kod Sabe
Foto: Promo
1/2
01.04.2019.
u 17:33

Sabe nam pjevaju da je život igra i da ništa nije vrijedno toliko da čovjek izgubi sebe. Kao i u mnogim dosadašnjim pjesmama Sabe nas podsjećaju kako je ljubav najvažnija i ne smijemo to zaboraviti u ovoj ludoj igri.

Nakon deset godina postojanja, bend U pol' 9 kod Sabe objavio je odluku o razlazu. Iz izvora bliskih bendu doznali smo da je do odluke došlo nakon što je na zadnjem koncertu u Varaždinu došlo do incidenta koji je bio kulminacija višemjesečnih tenzija unutar benda, o čemu se već neko vrijeme neslužbeno šuška.

 Prema izjavama svjedoka, bubnjarka je palicama pogodila pjevačicu koja se srušila na gitarista. On je pobjesnio i gurnuo klavijature. To je naravno razljutilo klavijaturisticu koja je potom gurnula basisticu s pozornice. Čak je i toncu na pult doletjela vokal pedala.
 Unatoč kraju jednog dugačkog kreativnog perioda, bend je zbog svojih obožavateljica i obožavatelja ipak odlučio izbaciti novi singl.

 "Sve je ovo igra" treći je singl s nadolazećeg istoimenog albuma, koji se očekuje krajem godine.
Sabe nam pjevaju da je život igra i da ništa nije vrijedno toliko da čovjek izgubi sebe. Kao i u mnogim dosadašnjim pjesmama Sabe nas podsjećaju kako je ljubav najvažnija i ne smijemo to zaboraviti u ovoj ludoj igri.

Video spot emotivni je memento benda koji ove godine doista slavi 10 godina sviranja. Materijali korišteni za spot zapravo su materijali dokumentarnog filma koji se snima već nekoliko godina a posljednja klapa trebala bi pasti na promociji 3. albuma ove jeseni.
Za glazbu i tekst zaslužna je Ana Opalić, na aranžmanu je radio cijeli bend dok su produkciju odradili Marin Hraščanec te Intek Music.

U pol' 9 kod Sabe su: Martina Zvonić - vokal, Ana Opalić - klavijature, Zrinka Kolarić - bubanj, Helena Ernoić - bas i Marko Lucijan Hraščanec - gitara i saksofon.

Iza kamere bila je ekipa iz benda, prijatelji/ce benda i Noah Pintarić, dok je za montažu bila zadužena Ana Opalić.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije