Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE

Ranko Stojanac od 1. svibnja na N1 televiziji

ranko stojanac
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
16.03.2018.
u 12:48

Podsjetimo, Stojanac je početkom godine nakon 25 godina rada otišao s HRT-a, no nije dugo čekao na novi angažman. Karijeru će od 1. svibnja nastaviti na N1 televiziji, i to kao dopisnik iz Rijeke.

Poznati riječki novinar Ranko Stojanac novo je pojačanje u redovima N1 televizije. Podsjetimo, Stojanac je početkom godine nakon 25 godina rada otišao s HRT-a, no nije dugo čekao na novi angažman. Karijeru će od 1. svibnja nastaviti na N1 televiziji, i to kao dopisnik iz Rijeke.

Novinarstvom se počeo baviti 1993. godine na HR Radio Rijeci. Godinu dana kasnije prelazi na Hrvatsku televiziju kao sportski novinar, no tijekom niza godina pokrivao je sve sektore, i kao novinar i kao urednik. U gotovo 25 godina televizijskog izvještavanja napravio je na stotine reportaža, a snimio je i nekoliko dokumentarnih filmova. Stojanac je svojom osobnošću postavio nove standarde u televizijskom izvještavanju u područjima politike, kulture i sporta - objavili su s N1 televizije.

Ključne riječi

Komentara 6

KA
Kaura
13:29 16.03.2018.

Šta je do sada čekao.

FA
fake
12:56 16.03.2018.

Na N1?? Pa nismo ni sumnjali.Svaka ptica svome jatu leti.

Avatar rubinet
rubinet
17:54 16.03.2018.

uopće nisam iznenađen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije