Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 25 godina

Popularni novinar napušta HRT: 'Dugo se to u meni kuhalo'

Ranko Stojanac
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
14.01.2018.
u 12:27

Moram naglasiti da su šefovi bili više nego korektni, nikakvih problema kod odlaska nisam imao, rekao je Stojanac

Popularni riječki novinar i reporter Ranko Stojanac odlazi s HRT-a nakon 25 godina, piše Novi list.

- Pa recimo da se dugo to u meni kuhalo. Shvatio sam da me oni koji odlučuju nemaju više u svojim planovima i jednostavno sam prelomio. Nije bilo lako, 25 godina sam u ovoj kući, otac mi je poginuo u Domovinskom ratu na zadatku u Gospiću kao šef tehnike HRT Centra Rijeka. Bila mi je HRT više od firme, zvao sam je Televizija - rekao je Stojanac.

- Moram naglasiti da su šefovi bili više nego korektni, nikakvih problema kod odlaska nisam imao. Ali eto, pravci su nam se sjekli tek u beskonačnosti, i ode tako svatko svojim putem - dodao je.

Stojanac je između ostalog poznat po brojnim duhovitim javljanjima u program HRT-a, kao kad se u novogodišnjoj noći prije nekoliko godina javio s kacigom. Zapamćen će ostati i njegov neugodan razgovor s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom koji mu je pred kamerama poručio da "stavi mikrofon u g.....".

Sjećate li se braće Vragec iz Smogovaca? Ovako izgledaju 35 godina nakon prve epizode:

Ranko Stojanac
1/19

Komentara 44

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
13:49 14.01.2018.

Otvorih članak iskreno se nadajući da odlaze Stanković. Maja Sever, Denis Latin, Neda Ritz, Mikleušićka, Danijela Trbović, Togonal ili netko od sličnih antihrvata...

TH
than
12:55 14.01.2018.

I to cisto slucajno sada kada se isplacuju visoke otpremnine ?!?! O da...

KA
kapunjohan
13:39 14.01.2018.

naš popularni, ja mislio konačno Stanković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije