Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeđa Galu Svilan

Radeljak nastavio vrijeđati: Brbljava spodoba samo je kći bijednog oca

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell
1/4
11.07.2017.
u 11:38

Ove uvrede opet su se odnosile na Galu Svilan, kćer pokojnog Siniše Svilana, koju je i jučer izvrijeđao na Facebooku

Nakon što je jučer na Facebooku izvrijeđao Galu Svilan, Josip Radeljak navečer je nastavio s uvredama na račun kćeri pokojnog Siniše Svilana. 

Naime, na Facebooku Net.hr-a ispod članka na ovu temu napisao je sljedeće:

"Naravno da nisam ja izvrijeđao nekakvu Galu – NIKO I NIŠTA je pokušala uvrijediti mene pa je dobila prepotentna balavica samo dio onoga što je zaslužila – a zaslužila je vjerujte i gore!! Ta brbljava spodoba samo je kći bijednika oca njenog (sumnjivog seksualnog ustroja) koji je živio od medijske ucjene i klevete! A gospođi Svilanovoj se izvinjavam, jer nisam valjda dobro čuo –možda nije bio poštar već vodoinstalater, ili tako nešto.

1/7

Njegove verbalne uvrede počele su nakon što mu je Gala ostavila komentar ispod fotografije na kojoj uživa u društvu zgodne mlade dame, a nakon toga je Radeljak napisao: Gala, sjećam se, poštar ti je platio mami kad je tebe radio... smećence tatino...

 

 

 

Komentara 77

AO
ante.oreskovic75
11:52 11.07.2017.

Bravo večernji,divota!!!!Svatko normalan jedva čuje šta ovaj DON ZUJAN ima pametno ga reči!Sada dajte seriju članaka šta kažu poznate sponzoruše!Držite svoj nivo!

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
13:05 11.07.2017.

nijedno ni drugo mi nisu simpatični ... ali, zanimljivo da svi članci prikazuju stvar kao da je dikan prvi počeo vrijeđati... nigdje se ne može pročitati što je gala napisala i tako razljutila dikana... ako je gala napisala za dikanovu novu curicu da je "prostitutka" - kako to da nitko ne osuđuje taj govor, a svi osuđuju dikanovu reakciju=? ... da ne govorim kako se damski razgovara galina mater - isto, nitko ne osuđuje, valjda ona smije tako reagirati?... dvostruka mjerila, kao i obično...

SC
schwertransport
12:28 11.07.2017.

Sto je zasluzila premalo je i dobila....nicim izazvana ide vrijedat....valjda ljubomora sto nije ona na mjestu te djevojke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije